Site Logo

TakImImIzda alInan 3 puanIn sevİncİ yaŞanIyor!

Teknik Direktör Erdal Alparslan, alınan galibiyeti 90 dakika boyunca kendilerini yalnız bırakmayan Kahramanmaraşspor taraftarlarına hediye ettiklerini söyledi.

Karşılaşmaya mutlak galibiyet parolasıyla çıktıklarını belirten Alparslan, "Maçın zor geçeceğini tahmin ediyorduk. Nitekim de öyle oldu. İlk yarı iyi mücadele ettik. Golü de erken bulduk. Rakibimize çok fazla gol fırsatı vermedik. Özellikle kaleci Hasan iyi bir maç çıkarttı" diye konuştu.

Siirtspor'u yenmenin kendileri için çok önemli olduğunu vurgulayan Alparslan, "Rakibimiz geçen sezon şampiyonluğu son anda kaybetti. Güçlü bir ekip oluşturmuşlar. Onlar da bu sezon A Kategorisi'ne çıkmak için mücadele ediyor. Bundan dolayı kendi evimizdeki maçtan mutlak suretle 3 puan almak zorundaydık. Futbolcularım çok istekli oynadı. İyi mücadele etti. İkinci golden sonra bazı şansızlıklar yaşadık. Bünyamin ve sonradan oyuna giren Cengiz şanssız bir şekilde sakatlandı. Galip geldiğimiz için çok mutluyuz" dedi. Kahramanmaraşspor'un hedefi olan bir takım olduğunu ifade eden Alparslan, hafta sonu deplasmanda oynayacakları Adıyamanspor maçına da galibiyet için hazırlandıklarını belirtti.