Site Logo

Pİserro'dan KahramanmaraŞspor'a Jest

Kahramanmaraş’ın dünyaca ünlü giyim markası PİSERRO, Kahramanmaraşspor’un bu hafta sonu karşılaşacağı Siirtspor’u yenmesi halinde, tüm takıma galibiyet hediyesi olarak takım elbise hediye edecek.

Atlas Giyim San.ve Tic. A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Alirıza Kısakürek, dün düzenlediği basın toplasında yerel ve ulusal basın mensuplarıyla bir araya geldi.

PİSERRO markasıyla tüm dünyaya açılan Atlas Giyim San.ve Tic. A.Ş hakkında basın mensuplarını bilgilendiren Alirıza Kısakürek, gazetecilerin PİSERRO’nun reklamlarını büyük takımların statlarında ve ulusal kanallarda görüyoruz. Kahramanmaraşspor’a da yardım yapıyormusunuz, soruları üzerine, Kısakürek’te şu açıklamaları yaptı. “Kahramanmaraşspor’u her şeyden önce ben çok seviyorum. Çünkü Kahramanmaraşspor bu şehrin takımıdır. Elimizden geldiği kadar bu takıma destek olmaya çalışıyoruz. Geçen yıl bir miktar yardım da bulunmuştuk. Yine bu sezon öncesi de 10 milyar lira yardım da bulunduk. Buradan herkesi de Kahramanmaraşspor’a yardım yapmaya davet ediyorum. Bu hafta sonu Siirtspor’la oynanacak olan maçta, Kahramanmaraşspor’un 3 puan alması durumunda tüm futbolculara, galibiyet hediyesi olarak takım elbise sözü veriyorum” dedi.