Site Logo

K.MaraŞspor'dan destek çaĞrIsI

Kahramanmaraşspor Başkanı Hanefi Mahçiçek, Kahramanmaraşspor'un başarısı için maddi ve manevi desteğe ihtiyaçlarının olduğunu söyledi...

Mahçiçek, yaptığı açıklamada, İkinci Lig (B) Kategorisi 5. Grup'ta mücadele eden Kahramanmarmaşspor'u sezon sonunda şampiyon yapmayı hedeflediklerini belirtti.

Kahramanmaraşspor'un şampiyon olması için bir tek yöneticilerin çaba harcamasının yeterli olamayacağını belirten Mahçiçek, ''Kahramanmaraşspor, Kahramanmaraş'ı profesyonel ligde temsil eden tek takım ve herkes elini taşın altına koymalı'' dedi.

Mahçiçek, yönetim olarak Kahramanmaraşspor'un başarısı için maddi ve manevi her türlü özveride bulunduklarını ifade ederek, şöyle konuştu: ''Kahramanmaraşsporu seven herkesin taşın altına elini sokması gerekir. Şu ana kadar yeterli desteği gördüğümüzü söyleyemem. Başarı için ihtiyaç duyduğumuz maddi ve manevi desteği alamıyoruz. Bir takım taraftarı ile başarılı olur. Temsil ettiği kentin kendisini sahiplenmesi halinde ayakta kalabilir.''

Mahçiçek, Kahramanmaraşspor'un oynadığı son 2 maçını kazandığını ve hafta sonunda Siirtspor ile karşılaşacağını anımsatarak, Kahramanmaraşlıların bu maçta Kahramanmaraşspor'u sahada yalnız bırakmamaları gerektiğini vurguladı.