Site Logo

Mahçİçek, "KMS daha İyİ olacak"

Kahramanmaraş AKP Milletvekili ve Kahramanmaraşspor Kulüp Başkanı Hanefi Mahçiçek, yaptığı açıklamada, Osmaniye deplasmanında alınan galibiyetin sevindirici olduğunu belirterek, Kahramanmaraşspor’un her geçen gün daha iyi olacağını açıkladı.

Kahramanmaraş AKP Milletvekili ve Kahramanmaraşspor Kulüp Başkanı Hanefi Mahçiçek, yaptığı açıklamada şunları söyledi. “Kahramanmaraşspor hedefi olan takımdır. Belirlediğimiz yolda emin adımlarla ilerliyoruz. Futbolcularımızın gösterdiği performanstan gayet memnunuz. Geçen hafta kendi saha ve seyircimiz önünde Batman Petrolspor’u yenerek, ilk üç puanı almıştık. Deplasmanda karşılaştığımız Osmaniyespor’u da güzel bir oyun sonucunda 2-0 yenmeyi başararak, deplasmanda ilk üç puanı almış olduk. Bu galibiyet serimiz devam edecektir” dedi. Hanefi Mahçiçek, “Kahramanmaraşspor bu memleketin takımıdır. O yüzden herkesin bu takıma sahip çıkması gerekmektedir. İnşallah elbirliği ile bu takımı bu guruptan çıkarıp daha sonra A Kategorisine taşıyalım. İşte o zaman kentin tanıtımı çok daha iyi olacaktır. Aynı zamanla şehrimize rakip takımların taraftarları gelecektir. Bu da memleketimize maddi anlamda büyük getirisi olacaktır.” dedi.

Mahçiçek, “2 hafta üst üste alınan galibiyetlerin devamı gelecektir. Bu hafta sonu kendi saha ve seyircimiz önünde Siirtspor’u ağırlayacağız. Bu maçın centilmenlik içerisinde geçmesini ümit ediyorum. İnşallah sahadan galibiyetle ayrılan taraf biz oluruz. Diyerek, Kahramanmaraşspor’a gönül veren taraftarları Pazar günü Hanefi Mahçiçek stadın da oynanacak olan Siirt maçına davet etti.