Site Logo

10 kİŞİlİk rakİbe karŞI zor galİbİyet

Kahramanmaraş spor iddialı başladığı 2005-2006 sezonunun ikinci maçında galibiyeti zor buldu.

Başlama düdüğü ile birlikte her iki takımında maça temkinli başlaması, ortaya kötü bir futbol koyarken, ataklar etkisiz kaldı.

Seyircinin geçen yıla göre daha fazla olduğu Batman maçında, Batmanspor’un ilk aut atışını 33. dakikada kullanması kötü futbolun en açık göstergesi olarak kayıtlara geçti.
Batman Petrolspor’dan Barış’ın 27. dakikada çift sarı karttan oyun dışı kalması ile birlikte rakibe yüklenen Kahramanmaraşspor, aradığı golü ikinci yarıda buldu.
İkinci yarıya Gökhan’ın yerine Serdar Akdoğan, Zafer’in yerinede Cengiz’le başlayan Kahramanmaraşspor,’da en çok dikkati çeken durum Hakan Aslan’a top atılmamasıydı.
İkinci yarıda hakan Aslan’a atılan ilk pas, ofsayt’la sonuçlanırlen, 52. dakikada Hakan Aslan kendisine atılan topu güzel bir ara pasla Onur’a aktardı. Onur yaptığı ortaya nefis yükselen Bünyamin, maçın tek golünü atarken Kahramanmaraşspor’u da ipten kurtarmış oldu.
Kahramanmaraşspor ilk yarının ortalarından itibaren 10 kişi oynayan Batman’a karşı ciddi ataklar yapamazken, Batman her iki yarıda da mutlak birer gol pozisyonunu değerlendiremedi.
Batmanspor’un özellikle maçın son 10 dakikasında yaptığı baskı sonuç vermeyince, Kahramanmaraşspor, ikinci maçında 3 puanla tanışarak geçen haftaki mağlubiyeti telafi etmiş oldu.

Kırmızı beyazlılar haftaya deplasmanda Osmaniyespor ile karşılaşacak.

www.marasakdeniz.com