Bayrak & Ata
Site Logo

BaĞrIaçIk: "Tek Hedef Galİbİyet"

Kahramanmaraşspor’lu futbolcular hafta sonu Hanefi Mahçiçek Stadı’nda oynayacakları Batman Petrolspor maçının hazırlıklarını hafta boyunca iddialı bir şekilde hazırlandılar.

Kulüp Başkan Yardımcısı Mehmet Bağrıaçık, "Batman maçı bizim için çok önemli. Kendi sahamızda oynayacağımız bu maçtan kesinlikle üç puan hedefliyoruz." dedi.

Yeni sezonun ilk maçında İskenderun deplasmanında aldıkları 1-0’lık yenilgi üzerine bazı yerel gazeteler tarafından ağır eleştirilen Kahramanmaraşspor’lu futbolcular ve yönetim kurulu üyeleri, bu maça kilitlenmiş durumdalar.

Bu Pazar Hanefi Mahçiçek Stadı’nda saat 16:00’da oynanacak olan maçta, bu sezon ilk kez kendi seyircisinin önüne çıkacak olan Kırmızı-Beyazlı futbolcular, Batman Petrolspor maçının hazırlıklarını tamamlayarak bugün saat 13.30’dan itibaren kampa çekilecek ve maç saatini beklemeye başlayacak. Hafta içerisinde yaptığı basın toplantısı ile Kahramanmaraşsporlu camiaya yönelik eleştiri ve yazılara sert tepki veren ve eleştirinin dozunun kaçırılmaması gerektiği uyarısında bulunan Kulüp Başkan Yardımcısı Mehmet Bağrıaçık, şu anda tek düşüncelerinin Batman karşısında alınacak olan galibiyet olduğunu söyledi. Kırmızı-Beyazlı teknik heyet ve futbolcuların hafta sonu oynayacakları Batman maçından başka bir düşünceleri olmadığını ve adeta tüm camia olarak bu maça kilitlendiklerini ifade eden Bağrıaçık, şöyle konuştu: “Lig çok uzun bir maratondur. Bu maratonda sadece 1 maç kaybettik diye adeta bir bardak suda kendilerince fırtına kopartmaya çalışanlara futbolcularımız Pazar günü Batman karşısında alacakları üç puan ile umarım en güzel cevabı vereceklerdir. Böylece Kahramanmaraşspor, geçen haftaki yenilgiyi telafi ederek diğer maçlara daha moralli bir şekilde çıkacaktır. Bu nedenle Pazar günü oynayacağımız maçta Kırmızı-Beyazlı renklere gönül vermiş tüm taraftarlarımızı tribünlerde görmek istiyoruz. Kahramanmaraşspor hedefi olan bir takımdır. Bir maçta alınan mağlubiyetin telafisi mümkündür. Futbolcular, teknik heyet ve yönetim kurulu olarak bu maça kilitlenmiş durumdayız. Bu maçta tek hedefimiz kendi saha ve seyircimiz önünde galibiyettir.” dedi.

Bağrıaçık, ayrıca taraftarları centilmenliğe davet ederek takıma 90 dakika destek vermelerini istedi.
Mehmet Bağrıaçık, bu sezon mavi bayrak ödülüne her hafta aday olduklarını söyledi.