Site Logo

Bu haftakİ rakİbİmİz AdIyamanspor'dan haberler

Kendi tesislerinde çalışmalara günde çift idman yaparak başlayan Adıyamanspor'da Fuat, sakatlığı nedeniyle antrenmanda yer almadı.

Adıyamanspor Basın Sözcüsü Metin Harıkçı, hedeflerinin Kahramanmaraşspor deplasmanından üç puanla dönmek olduğunu söyledi.

Harıkçı, yaptığı açıklamada, hafta sonunda deplasmanda Kahramanmaraşspor ile oynayacakları maçın hazırlıklarını sürdürdüklerini belirtti.

Oynadıkları ilk 2 karşılaşmada deplasmanda GASK?? Spor'u yendiklerini ve kendi sahalarında Cizrespor ile berabere kaldıklarını anımsatan Harıkçı, ''Kendi sahamızda Cizrespor ile oynadığımız maçta 2 puan kaybetmemiz sonrasında Kahramanmaraşspor maçı bizim için çok daha büyük önem kazandı'' dedi. Harıkçı, sözlerini şöyle sürdürdü:
''Oynadığımız iki maçta aldığımız 4 puanla grupta lideriz, ama önümüzde Kahramanmaraşspor ile oynayacağımız çok zor bir maç var. ??yi bir kadromuz var ve Kahramanmaraşspor sahasında yenilmeyen bir takım değil. Elbette sahada galip gelmeyi düşünerek futbol oynayacağız. Bu maçtan 3 puanla ayrılmak için tüm gücümüzle mücadele edeceğiz.''