Site Logo

A Kategorİsİne ÇIkacaĞIz

İkinci Futbol Ligi (B) Kategorisi 5. Grup'ta yer alan Kahramanmaraşspor, yeni sezon hazırlıklarını aralıksız sürdürüyor.

Kahramanmaraşspor Basın Sözcüsü Yavuz Nalbantbaşı, futbolcular arasındaki uyum sorununu çözmeye çalıştıklarını ifade ederek, lige kadar bu sorunu da ortadan kaldıracaklarını söyledi.

Bu sezon şampiyonluğu hedeflediklerini söyleyen Nalbantbaşı, "Geçtiğimiz sezonki kadronunu iskeletini bozmadık, transfer ettiğimiz futbolcular çok kaliteli ligde fırtına gibi eseceğiz."

Nalbantbaşı, Kahramanmaraşspor için henüz transferin bitmediğini araştırmalarının devam ettiğini, iyi ve kaliteli futbolcu bulduğumuz takdirde forvete takviye etmeyi düşündüklerini de söyledi.

Öte yandan, önceki gün Gaziantep'te Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'la oynanan hazırlık maçını 1-0 kazandıklarını da söyleyen Kahramanmaraşspor Basın Sözcüsü Yavuz Nalbantbaşı, "bu maçta futbolcularımız iyi bir performans gösterdiler. Oynanan futbol bizi memnun etti. Futbolcuların performansı lige hazır olduğumuzun işaretidir. Futbolcular, teknik heyet ve yönetim kurulu olarak kenetlendik. Bu sezon mutlaka A Kategorisine çıkacağız" dedi.

Öte yandan sezon açılışının 14 Ağustos Pazar günü gerçekleştirileceğini de söyleyen Nalbantbaşı, "Sezon açılışında hemşehrimiz İsmail Hazar bir konser verecek, ayrıca sezon açılışında Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'la da bir hazırlık maçı daha yapacağız. Sezon açılışımıza tüm Kahramanmaraşspor sever halkımızı bekliyoruz" dedi.

Haber: Bilal Evran