Site Logo

KahramanmaraŞ tam gaz

Kahramanmaraşspor Teknik Direktörü Erdal Alpaslan, yeni sezonda başarılı olmak için uyum sorununu gidermeye çalıştıklarını söyledi.

Takım olarak hergün biraz daha iyiye gittiklerini ifade eden Alpaslan, ''Şu anda en büyük sorunumuz uyum. Kadromuza büyük oranda yeni futbolcular dahil ettiğimiz için bu sorunu aşmaya çalışıyoruz'' diye konuştu.

Uyum sorununu çözmek için hazırlık maçlarına önem verdiklerini anlatan Alpaslan, şöyle konuştu:

''Amacımız zirve mücadelesi yapmak. Bunun için yeni sezona en iyi şekilde hazırlanmaya çalışıyoruz. Takıma yeni transfer edilen futbolcularla kadromuzu daha da güçlendirdik. Hazırlık maçları yaparak hem uyum sorununu çözmek, hem de takımdaki eksiklikleri tespit etmek için çalışıyoruz. İkinci Lig (A) Kategorisi takımlarından Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ile yaptığımız hazırlık maçını 1-0 kazanmayı başardık.

Bu maçta iyi bir oyun sergiledik. Bu maçta ortaya koyduğumuz mücadele, takımımızın lige yavaş yavaş motive olmaya başladığını gösteriyor. Takım olarak yeni sezonda başarılı olmanın hesaplarını yapıyoruz. Güçlü bir kadromuz var.''

Alpaslan, transfer çalışmalarının sürdüğünü ve takıma 2 futbolcu daha takviye etmeyi düşündüklerini de sözlerine ekledi.

Kahramanmaraşspor, 14 Ağustos'ta Hanefi Mahçiçek Stadı'nda sezon açılışı yapacak. Sanatçı İsmail Hazar'ın konser vereceği açılışta kırmızı-beyazlı ekip, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ile özel bir karşılaşma yapacak.