Site Logo

K.MaraŞspor'da tek hedef 3 puan

Türkiye 2. Futbol Ligi B Kategorisi 5. Grup'ta mücadele eden Kahramanmaraşspor, hafta sonu kendi sahasında oynayacağı Adıyamanspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

Teknik Direktör Abdulkerim Durmaz, Adıyamanspor'un deplasmanda iyi bir oyun çıkardığına dikkat çekerek, "Gerekli önlemlerimizi alacağız. ??çeride oynayacağımız maçı mutlaka kazanmak zorundayız" dedi.

Adıyamanspor maçının çok zorlu geçeceğini kaydeden Durmaz, kazandıkları takdirde içeride oynayacakları her rakibi yeneceklerini de ispat etmiş olacaklarını belirtti. ??lk 2 haftayı 3 puanla kapattıklarını ifade eden Durmaz, Kahramanmaraşspor'un hedefi olan bir takım olduğunu, bundan dolayı da her maça 3 puan parolasıyla çıktıklarını ifade etti.

Takımda 2 cezalı futbolcusunun bulunduğunu belirten Durmaz, ??anlıurfaspor maçında gördüğü kırmızı kart nedeniyle 4 maç ceza alan Zafer'in Adıyamanspor maçında oynamayacak olmasının kendileri için büyük kayıp olduğuna dikkat çekti. Transfer çalışmalarına da değinen Durmaz, "Sezon başından bu yana santrafor ihtiyacımız olduğunu dile getirdik. Bununla ilgili görüşmelerimiz oldu, ancak şu ana kadar bu mevkiiye herhangi bir oyuncu alamadık. Yönetim kurulundaki arkadaşların çalışmaları devam ediyor" diye konuştu.

Kahramanmaraşspor taraftarlarına da çağrıda bulunan Durmaz, play-off mücadelesinde taraftarın katkısının yadsınamaz olduğunu dile getirdi. Durmaz, daha coşkulu bir taraftar istediklerini belirterek, "??lk maçımızda karşılaşmanın hafta içinde olmasının da etkisiyle seyirci sayımız azdı. Umarım Adıyamanspor maçında taraftarlarımız yerlerini alarak bizi sonuna kadar destekler" dedi.