Site Logo

TakImImIz İzİn yapacak

Yeni sezon hazırlıklarını Pozantı kampı ile tamamlayan ve kamp sonrasında futbolculara 4 gün izin verilen kırmızı-beyazlı ekipte, yeni sezon hazırlıkları izin sonrasında başlayacak.

Teknik direktör Erdal Alpaslan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kamp çalışmalarının çok başarılı geçmesine karşın, yeni transfer edilen futbolcuların uyum sorunu olduğunu söyledi.

Yeni transferlerin takıma uyum sağlamaları konusunda yoğun bir çalışma içerisinde olduğunu ifade eden Alpaslan, şöyle konuştu:

''Yeni sezonda şampiyonluğu hedefliyoruz. Şu ana kadar 3 hazırlık maçı yaptık. Bu maçlarda daha çok kadromuzdaki 30 kadar futbolcunun tamamına kadroda yer verdim. Esas gücümüzü ligin başlamasına bir hafta kala Tarsus'ta oynayacağımız dörtlü turnuvada ortaya koyacağız. Bu arada, eksiklerimizi tespit etmeye çalışıyoruz. Takıma bir iki futbolcu daha transfer edebiliriz. Transfer konusunda daha zamanımız var. Güçlü bir kadro oluşturarak, yeni sezonda başarılı olmak istiyoruz.''

Alparslan, futbolcuların 8 Ağustos'ta toplanacağını, 14 Ağustos'ta sezon açılışı yapacaklarını ve aynı gün Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile bir hazırlık maçı yapacaklarını da sözlerine ekledi.