Site Logo

K.MaraŞspor Kamp çalIŞmalarI hazIrlIk maçlarI İle sürüyor..

2005-2006 Türkiye futbol sezonunda 2. Lig B Kategorisi 5. Gurupta mücadele edecek olan kentin kırmızı-beyazlı takımı Kahramanmaraşspor, kamp yaptığı Adana’nın Pozantı ilçesindeki Sezer Hotel’de güç depoluyor.

11 Temmuz tarihinde Hanefi Mahçiçek tesislerinde top başı yaparak ilk etap çalışmaların tamamlayarak, 29 kişilik kafileyle 25 Temmuz tarihinde Sezer Hotel’e kampa giden Kahramanmaraşspor, aynı tesislerde kamp yapan takımlarla hazırlık maçları yaparak lige en iyi bir şekilde hazırlanıyor.

İkinci Lig A Kategorisinin güçlü takımlarından Mersin İdmanyurdu ile iki hazırlık maçı yapan ilimiz takımı Kahramanmaraşspor bu maçların ilkini 1-0 kazanma başarısını gösterdi. Aynı takımla yapılan ikinci hazırlık maçında ise 1-1 berabere kalındı. Her iki maçta da Kahramanmaraşspor’un gollerini, bu sezon kırmızı-beyazlı formayı giyecek olan golcü futbolcu Cüneyt Tiryaki attı.

Bilindiği üzere Cüneyt Tiryaki geçtiğimiz sezonlarda da Kahramanmaraşspor formasını başarıyla temsil ederek takımın kaptanlığını yapmıştı.

Yapılan kamp hakkında görüşlerini aldığımız Kahramanmaraşspor Kulüp Basın Sözcüsü Yavuz Nalbantbaşı şunları söyledi.” Takımımız 25 Temmuz tarihinde kampa girerek çalışmalarını devam ettiriyor. İki hazırlık maçı yaptığımız Mersin İdmanyurdu önünde bir maçtan galibiyetle, diğerinden de beraberlikle ayrıldık. Bu maçlarda 29 futbolcumuzda oynama şansı buldu. Futbolcularımız takıma girmek için üstün performans gösteriyorlar. Bu kamp takımdaki birlik beraberlik içinde çok iyi geldi. Takım şuanda çalışmalarını süper moralle devam ettiriyor. Kamp bitiş tarihine kadar hazırlık maçlarımız devam edecektir. Adana kampı sona erdikten sonra hazırlıklarımızı Hanefi Mahçiçek tesislerinde devam edeceğiz. 14 Ağustos tarihinde ise sezon açılışımızı yapacağız” dedi