Site Logo

KahramanmaraŞspor 10 günlük kampa gİttİ

2005-2006 Türkiye Futbol sezonunda bu yıl hedefini şampiyonluk olarak belirleyen kentin kırmızı-beyazlı takımı Kahramanmaraşspor, dün sabah erken saatlerde 10 günlük kamp yapmak üzere, Adana’nın Pozantı ilçesinde bulunan Sezer Tesislerinde kampa girdi.

Mevcut kadroyu koruyarak üstüne çok iyi transferler yapan Kahramanmaraşspor, 10 Temmuz’da Kahramanmaraş’ta toplanarak ilk etap çalışmalarını kendi tesisleri olan Hanefi Mahçiçek tesislerinde tamamlayarak, ikinci etap çalışmalarını 5 Ağustos tarihine kadar Pozantı’da gerçekleştirerek lige hazırlanıyor.

Kahramanmaraşspor Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Gök yaptığı açıklamada, bu sezonki hedeflerinin şampiyonluk olduğunu belirterek şunları söyledi.”Geçen yıldan takımımıza yararlı olan futbolcularla yeniden sözleşme yeniledik. Daha önceden belirlediğimiz futbolcuları takımımıza ilave ederek güç kazandık. Transfer ettiğimiz futbolcuların hepside Kahramanmaraşspor’un kırmızı-beyazlı formasını başarıyla temsil edeceklerdir. Bu yılki tek hedefimiz şampiyonluktur. 10 Temmuz tarihinden itibaren çalışmalarımızı yoğun bir şekilde sürdürüyoruz. Takımımız 29 kişilik kap kadrosuyla 5 Ağustos tarihine kadar Pozantı’da hazırlıklarını sürdürecektir. İkinci etap Pozantı kampından sonra futbolcularımıza iki günlük izin vereceğiz. Bu izinin ardından kendi tesislerimizde hazırlıklarımız devam edecektir.

14 Ağustos tarihinde, geçen sezon gurubumuzda şampiyon olarak A Kategorisine çıkan Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’la hazırlık maçı yaparak sezonu açmış olacağız. Bu hazırlık maçıyla ilk defa da yeni ve güçlü kadromuzla taraftarlarımızın huzuruna çıkmış olacağız” dedi.

Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Gök ayrıca şunları söyledi.” Kahramanmaraşspor Pozantı kampında çok sayıda hazırlık maçları yapacaktır. Ayrıca 19 Ağustos tarihinde Tarsus İdmanyurduspor tesislerinde yapılacak olan dörtlü turnuvaya katılacaktır.Bu turnuvaya ev sahibi Tarsus İdmanyurduspor yanında Mersin İdmanyurduspor ve Adana Demirspor’da katılacaktır. Amacımız bu turnuvada şampiyon olmaktır.

Kahramanmaraş’lı futbolsever halkımız hiç merak etmesin. Bu yıl çok güçlü bir Kahramanmaraşspor geliyor” dedi.