Site Logo

Hedef Şampİyonluk

Kahramanmaraşspor Teknik Direktörü Erdal Alparslan, Kahramanmaraşspor’un gelecek sezon ligin en güçlü takımlarından biri olacağını söyledi.

Yeni sezon hazırlıklarını son süratle devam ettiklerini belirten Alparslan, transfer sezonunu çok iyi değerlendirdiklerini kaydetti. Transfer sezonu boyunca 20’nin üzerinde birbirinden genç ve kaliteli oyuncuyu takıma kazandırdıklarını anlatan Alparslan, “Yapmış olduğumuz transferlerle birlikte 30’a yakın futbolcumuz oldu. Bu kadro ile 2 kaliteli takım oluşturma şansımız var. Takım olarak şu anda eksiğimiz yok görünüyor. Hedefimiz önce A Kategorisi daha sonra da süper lige yükselmek.” dedi.

Takımın geçen sezondan kalan borçlarının çoğunun ödendiğini ve bu sezon takımın maddi yönden daha rahat olacağını kaydeden Alparslan, “Takımda futbolcularla, altyapıyla, mali konularla ilgili görev dağılımı yapıldı. Komiteler oluşturuldu. Takımın daha başarılı olması için yeni projeler üretiliyor. Biz de elimizden gelenin en iyisini yaparak takımın daha başarılı olmasını sağlayacağız.” diye konuştu.

Takımdaki eksiklikleri gözlemlemek için hazırlık maçları yapacaklarını ifade eden Teknik Direktör Alparslan, hazırlık maçlarında futbolcularda yaşanan uyum probleminin de giderileceğini belirtti.