Site Logo

MaraŞ'ta İcra dönemİ!

Kahramanmaraşspor'da Asbaşkan Kubilay Doğan, geçtiğimiz günlerde kulübe konulan 291 bin YTL'lik icranın genel kurul denetim raporunda bulunmadığını ifade ederek konuyla ilgili hukuki işlem başlattıklarını söyledi.

Doğan, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte düzenledikleri basın toplantısında, son günlerde kentte konuşulmaya başlanan, "Kahramanmaraşspor'a haciz geldi" şeklindeki iddialara açıklık getirdi.

3 Kasım 2007 tarihinde gerçekleştirilen olağanüstü kongre ile yönetime geldiklerini anlatan Doğan, "O tarihten bu yana Kahramanmaraşspor'a hizmet etmekteyiz. Kongreden sonra belirlenen 271 bin YTL'lik borcu plan dahilinde ödemeye başladık. Ancak, geçen hafta Hatayspor ile oynayacağımız karşılaşma öncesi kulübümüze 291 bin YTL'lik icra geldiğini öğrendik. Yaptığımız araştırmada eski Başkan Hanefi Mahçiçek tarafından senedin ciro edildiği belirlendi. Mahçiçek, görüşmelerimiz sonunda borcu kabul ettiğini ve en kısa zamanda kulübe ödeyeceğini ifade etti" diye konuştu.

Amaçlarının Kahramanmaraşspor'u hak ettiği yere taşımak olduğunu kaydeden Doğan, "Zor günler geçirdiğimizi biliyoruz ancak bizim yönetim olarak düşme gibi bir endişemiz yok" dedi.

Hanefi Mahçiçek