Site Logo

SofuoĞlu: "Bİze güvenİn"

Adıyamanspor karşısında aldıkları 3-1'lik galibiyeti değerlendiren Kahramanmaraşspor Teknik Direktörü Turhan Sofuoğlu, ''Bize güvenin, başarılarımızın devamı gelecek'' dedi.

Sofuoğlu, Adıyamanspor karşısında aldıkları 3-1'lik galibiyeti değerlendirirken, Kahramanmaraşspor'u daha güzel günlerin beklediğini belirterek, galibiyet için futbolcularına teşekkür etti.

Adıyamanspor'a göre daha tecrübeli futbolculardan kurulu bir takım olmaları nedeniyle maç sonunda soyunma odasına galip dönen taraf olduklarını belirten Sofuoğlu, sözlerini şöyle sürdürdü:
''Maça hem biz, hem Adıyamanspor stresli başladı. Çünkü bizim gibi Adıyamanspor'da sahadan galip ayrılmak için mücadele verdi. Tecrübeli futbolcularımız sayesinde yaşadığımız stresten çabuk sıyrılmayı bildik. Girdiğimiz gol pozisyonlarını değerlendirmede de başarılı olunca, çok önemli bir üç puan kazandık. Bizi yalnız bırakmayan taraftarımıza teşekkür ediyoruz. Bize güvenin başarılarımızın devamı gelecek.''

Sofuoğlu, güçlü bir kadroya sahip olduklarını ve tüm maçlarını kazanmak için sahaya çıkacaklarını bildirdi.

Kulüp başkanı Ali Sercan Saraylı da açıklamasında, mutlu olduklarını, Adıyamanspor galibiyetine yenilerini ekleyeceklerine inandığını vurguladı.

Saraylı, seyircilerin stada taşınması için otobüs tahsis eden Kahramanmaraş Belediye Başkanı Mustafa Poyraz'a teşekkür etti.