Site Logo

''Taraftar desteĞİne İhtİyacImIz var''

KahramanMaraşSpor'umuz da Basın Sözcümüz Kaan Kiraz Adıyaman Spor maçına mutlak galibiyet parolasıyla çıkacaklarını söyledi ve ayrıca bu önemli mücadelede taraftarlarımıza da büyük iş düştüğünü söyledi.

Kiraz, yaptığı açıklamada Adıyamanspor maçını bir dönüm maçı olarak gördüklerini ifade etti.

Adıyamanspor maçından 3 puan alabilmek için yoğun bir hazırlık döneminden geçtiklerini belirten Kiraz, ''Bu karşılaşmadan 3 puan çıkardığımız takdirde, gelecek maçlara çok daha büyük ümitle bakmamız mümkün olacak. Moral motivasyonumuz üst düzeyde, camia olarak kenetlendik. Pazar günü, 3 puan alarak derin bir nefes almak istiyoruz'' diye konuştu.

Kahramanmaraşspor'un ara transfer sonrasında kadrosunu daha da güçlendirdiğine işaret eden Kiraz, şöyle devam etti:

''Ligde, oynadığımız iki maçtan beraberlikle ayrıldık. Galip gelememiş olmamıza karşın, takımımız gücünü göstermiş oldu. Amacımız, bu gücü Adıyamanspor maçında puanlara dönüştürerek, tırmanışa geçebilmek. Hiç kimse merak etmesin, Kahramanmaraşspor, büyük başarılara imza atacaktır. Adıyamanspor maçının bizim için bir başlangıç olmasını istiyoruz.''

Kiraz, başarıya ulaşmak için seyirci desteğine ihtiyaçları olduğunu, Adıyamanspor maçında bu desteği almak istediklerini sözlerine ekledi.

Yorum yazmak için tıklayınız