Site Logo

12 Şubat StadI'nIn onarImIna Mart ayInda baŞlanacak

Kahramanmaraş Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakçı, 12 Şubat Stadı'nın onarımına Mart 2008'de başlayacaklarını söyledi.

Kabakçı, Kahramanmaraşspor'un gelecek sezon maçlarını 12 Şubat Stadı'nda oynamak istediğini, bu nedenle de gerekli çalışmaların Mart ayında başlamasına karar verildiğini ifade etti.

Stadın bakım ve onarım çalışması için Valilik, Belediye, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nün ortak bir çalışma yaptığını ifade eden Kabakçı, şu bilgileri verdi:

''Kahramanmaraşspor yönetiminden gelen teklifi biz de olumlu karşılayarak değerlendirmeye aldık. Onarım çalışmalarında stadın bozulan zemini değiştirilecek ve tribünler UEFA standartlarına göre yeniden düzenlenecek. Önümüzdeki Mart ayında başlanacak olan çalışmaların yeni sezona yetiştirilmesi için bütün gerekenler yapılacak. Bir takımın başarısında seyirci faktörünün çok önemli oluğunu biliyoruz. Kentin merkezinde bulunan stadımıza ulaşım çok kolay olacağı için, seyirci sayısında artış olacağını ümit ediyoruz.''

Kabakçı, halen kullanımda olan Hanefi Mahçiçek Stadı'nın da zemininin iyi olmadığını, burada da bir bakım ve onarım çalışmasına ihtiyaç olduğunu sözlerine ekledi.

Kaynak: Kanal46.tv