Site Logo

SofuoĞlu: Kazanabİlİrdİk..

Kahramanmaraşspor'un teknik direktörü Turhan Sofuoğlu, ''Deplasmandaki İskenderun Demirçelikspor maçından 3 puan alabilirdik'' dedi.

Sofuoğlu yaptığı açıklamada, çok iyi mücadele ettikleri güçlü rakipleri karşısında, 1 puan aldıkları için mutlu olduklarını, biraz daha istekli oynamaları halinde sahadan galibiyetle dahi ayrılabileceklerini ifade etti.

Maçta istenilen futbolu sahaya yansıtamadıklarını belirten Sofuoğlu, ''Takımımız bir ölçüde yeniden oluştuğu için oyuncuların üzerinde bir tedirginlik var. Bu tedirginliği henüz üzerlerinden atabilmiş değiller. Ancak, maç boyunca özellikle defans güvenliğini elden bırakmayarak, bir puan almasını bildik. Deplasmandan alınan bir puanın kazanç olduğunu düşünüyoruz'' diye konuştu.

Takım olarak, gerçek güçlerini sahaya yansıtarak, başarılı olmak istediklerini ifade eden Sofuoğlu, şöyle devam etti:
''Şimdi önümüzde Adıyamanspor maçı var. İskenderun Demirçelikspor maçını unutarak, bu maça hazırlanmak istiyoruz. Hazırlıklara ara vermeden başladık. Bu maçı kazanarak, galibiyetler serisini başlatmak istiyoruz. Güçlü bir kadromuz var. Zaman içerisinde, takımda dengeler yerine oturacak ve üzerimizdeki tedirginliği de atarak, daha başarılı sonuçlar alacağımıza inanıyorum.''

Sofuoğlu, sakat olan Ozan'ın tedavisinin sürdüğünü, kart cezalısı Aydın'ın da cezasının sona erdiğini sözlerine ekledi.