Site Logo

Göksun'da hakeme saldIrI

Kahramanmaraş Süper Amatör Küme'de Göksun'da oynanan lig maçında taraftarlar maçın orta hakemine saldırdı.

Süper Amatör Küme Büyükler Futbol Ligi'nde Pazar günü oynanan Göksun Belediyespor-Sağlıkspor maçında Göksun Belediyespor'lu bir grup taraftar maçın hakemlerine saldırarak tartakladılar.

Göksun Belediyespor-Sağlıkspor maçının ilk yarısında Sağlıkspor attığı golle 1-0 öne geçti. Sağlıkspor bu golle maçın ilk yarısını 1-0 önde bitirerek soyunma odasına gitti. Maçın orta hakemi Mustafa Gök ilk yarının bitiş düdüğü ile birlikte yan hakemlerini de yanına alarak soyunma odasının yolunu tuttu. Bu sırada tribünde bulunan bir grup Göksun Belediyespor'lu taraftarlar soyunma odasına giden hakemlere önce küfür ettiler, daha sonra da yumruklu fiili saldırıda bulundular.

Yaşanan bu olayların ardından maçın hakem üçlüsü can güvenliklerinin olmadığı gerekçesi ile karşılaşmanın ikinci yarısına çıkmadılar. 

Pazartesi günü akşam toplanan İl Futbol Tertip Komitesi  hakem ve gözlemci raporları doğrultusunda Göksun Belediyespor'u bu maçta 3-0 hükmen mağlup ederek Göksun Belediyespor'un sahasını da tedbirli olarak kapattı.

BU GÖKSUN'DA İKİNCİ OLAY
Kahramanmaraş Süper Amatör Küme'de mücadele eden Göksun Belediyespor ve Sağlıkspor maçında da geçtiğimiz sezon yine olayların çıktığı ve hakeme saldırıldığı da öğrenildi.

Edindiğimiz bilgiye göre, Geçtiğimiz sezon Göksun'da oynanan Göksun Belediyespor Sağlıkspor maçında da Göksun Belediyespor'lu futbolcuların maçın orta hakemine saldırdıkları, hakemin boğazını sıkarak öldürmeye teşebbüs ettikleri hakemlerin canını zor kurtardıkları bu maçta da Göksun Belediyespor'lu bir çok futbolcuya ceza yağdırıldığı da öğrenildi.

Kaynak: Memleket Gazetesi