Site Logo

3 futbolcu İle anlaŞtIk!

Kahramanmaraşspor Başkanı Ali Sercan Saraylı, ara transferde anlaştıkları 3 futbolcu ile hafta içerisinde sözleşme imzalayacaklarını söyledi.

Saraylı, yaptığı açıklamada, Kahramanmaraşspor'da ikinci yarı hazırlıklarının yarın başlayacağını ve bir hafta sonra 21 gün sürecek Antalya kampına gideceklerini kaydetti.

Ara transferde almayı düşündükleri 6 futbolcuyu kampa yetiştirmeye çalıştıklarını belirten Saraylı, ''Kulüp olarak içinde bulunduğumuz duruma göre, isabetsiz futbolcu transfer etme lüksümüz kalmadı. Onun içinde ara transferde çok titiz bir yol izliyoruz'' dedi.

Saraylı, ara transferde 3 futbolcu ile anlaştıklarını ve oyuncuların hafta içinde kente gelerek imza atacaklarını belirterek, prensipte anlaşmaya vardıkları bu 3 futbolcuyu kamptan önce kadroya dahil etmek istediklerini söyledi.

Ali Sercan Saraylı, takımda 4 futbolcu ile yollarını ayırmaya karar verdiklerini de belirterek, şunları kaydetti:
''Kahramanmaraşspor'un ligde durumun pek içi açıcı değil. Bu yüzden kadroyu 6 kaliteli futbolcu ile takviye ediyoruz. Bunun için de ince eleyip sık dokuyoruz. Artık, Kahramanmaraşspor'un isabetsiz transfer yapma lüksü kalmadı. Yönetim olarak, yeni transferlerimizin takıma çok şey katacağına inanıyoruz. Bunu başarabilirsek, Kahramanmaraşspor'un ligde önce belini doğrultup sonra da büyük hedeflere emin adımlarla yürüyeceğinden kimsenin endişesi olmasın.''

Yorum yazmak için TIKLAYIN