Site Logo

Adana maçI hazIrlIklarI sürüyor...

Kahramanmaraşspor, hafta sonu deplasmanda Adanaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını günde tek antrenmanla sürdürüyor.

Hanefi Mahçiçek Stadı'nda Teknik Direktör Turhan Sofuoğlu yönetiminde yapılan taktik ağırlıklı çift kale maçta futbolcuların hayli hırslı oldukları gözlendi. Teknik Direktör Turhan Sofuoğlu, ilk yarının son maçında Adanaspor ile karşılaşacaklarını hatırlatarak, Adanaspor maçında mutlak galip gelmeleri gerektiğini söyledi. Adanaspor'un play-off'u garantilemesinin kendilerini olumlu ya da olumsuz etkilemeyeceğini vurgulayan Sofuoğlu, "Biz işimize bakıyoruz. Tek bir hedefimiz var, o da Adana'dan puan veya puanlarla dönebilmek. Futbolcularımın hırsı beni mutlu ediyor. İnşallah arzulu bir futbol ortaya koyabilirsek sevinen taraf biz oluruz" dedi.

Tarsus İdmanyurdu maçında iyi mücadele etmelerine rağmen mağlup olduklarını dile getiren Sofuoğlu, "Futbolda bunlar olağan şeyler. Bazen hiç oynamadan da galip gelebiliyorsunuz. Tarsus İdmanyurdu maçında da durum böyle oldu. Rakip 3 kez geldi, 2 gol attı" diye konuştu.

Yorum yazmak için TIKLAYIN