Site Logo

İyİ futbolun yanIsIra galİbİyet de İstİyoruz

Kahramanmaraşspor'umuzun teknik direktörü Turhan Sofuoğlu, ''Bundan böyle iyi futbol oynamanın yanında, sahadan galip ayrılmayı da istiyoruz'' dedi.

Sofuoğlu, yapmış olduğu açıklamada, grupta play-off'a kalmayı garantileyen Adanaspor ile deplasmanda oynayacakları maçın hazırlıklarını sürdürdüklerini söyledi.
Puan sıralamasında çok kötü bir konumda olduklarını ve sıralamanın dibinden kurtulmaya çalıştıklarını belirten Sofuoğlu, gruplarındaki diğer takımlardan kötü futbol oynamamalarına karşın galibiyet alamadıkları için sıkıntı yaşadıklarını vurguladı.

Sofuoğlu, şöyle konuştu:
''Ancak bu böyle gitmez, gitmemeli. Bundan böyle iyi futbol oynamanın yanında, sahadan galip ayrılmayı da istiyoruz. Sahadan galip ayrılmak için daha çok çalışacak ve daha fazla mücadele edeceğiz. Bir galibiyet aldığımız taktirde, devamının geleceğine inanıyorum. Adanaspor güçlü bir takım ve play-off'u garantiledi. Gücünü kanıtlayan Adanaspor karşısında sahadan galip ayrılmak için mücadele edeceğiz. Hiçbir takım yenilmez değil. Biz bu maçta tüm gücümüzü harcayacağız, inşallah sahadan 3 puanla ayrılan taraf biz oluruz.''

Adanaspor maçı öncesinde futbolcularından Serhat ve İsmail'in sarı kart cezalısı olduğunu ifade eden Sofuoğlu, PAF takımdan aldıkları iki futbolcuyla kadrolarını takviye ettiklerini bildirdi.