Site Logo

İyİ futbol 3 puan getİrmedİ

Kendi evinde Tarsus İdmanyurdu'na 2-1 yenilen Kahramanmaraşspor'da oynanan güzel futbola rağmen alınan mağlubiyetin üzüntüsü yaşanıyor.

Ağır zemine rağmen iki takım futbolcularının da diri bir mücadele sergilediği karşılaşmada mağlup olan kırmızı beyazlı ekibin Teknik Direktörü Turhan Sofuoğlu, şahsi hatalar yüzünden beraberliği dahi alamadıklarını söyledi.

TFF 2. Lig B Kategorisi 5. Grup'ta mücadele eden ve üst üste başarısız sonuçlar alarak ligde son sıraya gerileyen Kahramanmaraşspor kendi evinde taraftar desteğini de alarak çıktığı Tarsus İdmanyurdu maçında sahadan mağlup ayrıldı. Zeminin ağır olduğu sahada özellikle ilk yarı güzel bir futbol sergileyen ve devreyi 1-0 önde kapatan kırmızı beyazlı ekip ikinci yarıda kalesinde iki gol görerek taraftarına galibiyet sevincini yine yaşatamadı.


Karşılaşma da güzel bir futbol ortaya koyduklarının altını çizen Teknik Direktör Turan Sofuoğlu da, bireysel hatalara dikkat çekti. Maçta galip gelebileceklerinin altını çizen Sofuoğlu, baskılı oyunlarına rağmen kalelerinde beklenmedik bir biçimde iki gol gördüklerini belirtti.

Takımda iyi bir ışık gördüğünün de altını çizen Sofuoğlu, ilerleyen haftalarda başarılı sonuçların alınacağına dair inançlı olduğunu kaydetti