Site Logo

MaraŞ galİbİyete hazIrlanIyor!

İkinci başkan Gaffar Akarca, deplasmanda yapacakları Hatayspor maçına galibiyet için hazırlandıklarını söyledi.

Gaffar Akarca, Şanlıurfaspor maçında iyi mücadele edildiğini, bu maçtan sonra takımda iyi bir hava oluştuğunu ve bu olumlu havanın Hatayspor maçına da yansıyacağına inandığını bildirdi.

Kahramanmaraşspor'un, bir süredir üzerine çöken başarısız takım görüntüsünden yavaş yavaş kurtulmaya çalıştığını, yönetimin de bu süreci hızlandırmak için elinden geleni yaptığını belirten Akarca, şunları kaydetti:
''Zor bir dönemde göreve geldik. Takım, ligin tabanına indi. Buradan kurtulmak için yönetim olarak büyük mesai harcıyoruz. Yeni teknik direktörümüz Turhan Sofuoğlu yönetiminde Şanlıurfaspor maçından puan aldık. İyi bir hava oluştu. Bunu Hatayspor maçında da devam ettirmek istiyoruz.
Bu maç bizim için çok önemli. Bu maçı kazanmak için yoğun bir çalışma içindeyiz. Hatayspor maçından galibiyetle ayrılmamız, bize çok şey kazandıracaktır. Bize biraz zaman verilirse geleceğin takımını oluşturmak istiyoruz. Yönetim olarak şimdiden güçlü bir takımın temellerini atma çabasındayız. Ara transfer için de ekiplerimizi seferber ettik.''

Yorum yazmak için TIKLAYIN