Site Logo

3 Puan beklİyoruz!

Pazar günü Hatayspor'la deplasmanda karşılaşacak olan K.Maraşspor’lu futbolcular teknik direktör Sofuoğlu’na galibiyet sözü verdi...

K.Maraşspor’un çiçeği burnundaki teknik direktörü Turhan Sofuoğlu dün Hanefi Mahçiçek stadyumunda basınla bir araya geldi. Sohbet niteliğini taşıyan toplantıda pazar günü Hatayspor deplasmanına gidecek olan Kahramanmaraşspor’un son durumu tartışıldı. TFF 2. Lig 5. grupta mücadele eden Kahramanmaraşspor küme düşmeme mücadelesi veren 2 takımın sahaya 3 puan için çıkacağı ve bu maçın gruptaki en kritik maçlardan biri olduğunu söyleyen Sofuoğlu: "Takımdaki başarı oranını yakalamamız için uzun vadeli düşünmek, sabırlı ve istikrarlı olmak gerek", dedi.
Pazar günü oynanacak olan maçla ilgili ise rakiplerinin ne konumda olduğunu bildiklerini ve Kahramanmaraşspor’un da kolay teslim olan takım olmadıklarını belirtti.
Takımın başına bir hafta önce geldiğini vurgulayan Sofuoğlu cezalı olan oyuncular haricinde takımdaki bütün futbolcuların maça konsantre olduklarını antrenmanlar da hırslarıyla belli ediyorlar buda beni çok memnun ediyor. Takım kaptanıPaşa'nın sakatlığı dışında 2 futbolcumuzun da cezalı olduğu için takımdaki yerlerini alamayacaklar.

"Futbol bir takım oyunu olduğuna göre disiplinden kopmadan çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz. Deplasmanda oynayacağımız Hatayspor maçına hazırız. İçerde ve dışarıda ne olursa olsun galip gelmek için mücadele edeceğiz. Rakiplerimizi yenemiyorsak, yenilmeme mantığı ile oynayacağız. Hatayspor maçından 3 puanla ayrılarak çıkışa geçmek istiyoruz", dedi.