Site Logo

Hatay'da 5 futbolcu kentİ terk ettİ

Bu haftaki rakibimiz Hatayspor'un basın sözcüsü Sadullah Ergin, takımda forma giyen 5 oyuncunun izinsiz olarak kenti terk ettiklerini söyledi.

Ergin, Antakya Gazeteciler Cemiyeti'nde, teknik direktör Ayhan Kaya ve
yönetim kurulu üyesi Emin Müftü ile düzenlediği basın toplantısında, kenti
izinsiz terk eden Ali Kunter, Ali Genç, Arafat, Hakan Arslan ve kaleci Burak ile ilgili noter tespiti yaptıklarını söyledi.

Yapılan davranışın çok çirkin olduğunu belirten Ergin, konuşmasını şöyle
sürdürdü:

''Bu oyuncular, hem giydikleri formaya hem de takım arkadaşlarına ihanet
etmişlerdir. Yapılan davranışı çok çirkin buluyor ve yönetim olarak kınıyoruz. 5 oyuncunun iki gündür yapılan idmanlara çıkmadıklarını noter kanalıyla tespit ederek, haklarında Futbol Federasyonu nezdinde dava açacağız. Kulüpten hiçbir şekilde alacakları bulunmuyor. Kuruşuna kadar tüm alacakları ödendi. Takımı sabote edenler hakkında Türkiye'de bulunan tüm kulüplere birer yazı göndererek, ne denli karakterli olduklarını bildireceğiz.''

Ergin, hafta sonu sahalarında yapacakları Kahramanmaraşspor karşılaşmasında, her zamankinden fazla desteğe ihtiyaçları bulunduğunu ifade ederek, ''Kümede kalma mücadelesinde Kahramanmaraşspor maçı bizim çok önemli. Bu maçta tüm tribünlerin dolmasını ve takımı maç boyunca destekleyen taraftarlar istiyoruz'' diye konuştu.

Teknik direktör Ayhan Kaya da zor bir süreçten geçtiklerine dikkati çekerek, şöyle konuştu:

''Takımdan ayrılan 5 oyuncunun yanı sıra 4 oyuncumun da sakat ve cezalı
olması bizi düşündürüyor. Ayrıca Vedat'a 10 maç ceza gelmesi elimizi kolumuzu bağladı, ama tüm olumsuzluklara rağmen gemiyi en son biz terk edeceğiz. Çünkü biz Hataysporluyuz. Kulübe sahip çıkmak zorundayız. PAF takımdan 5 oyuncuyu kadromuza dahil ettik. Elimdeki kadroyu en iyi şekilde kullanacağım. Spor kamuoyunun bize son 3 maçta şans tanımalarını istiyorum.''

Kaya, Kahramanmaraşspor maçında, takımdan ayrılan 5 oyuncunun yanı sıra kart cezaları Candaş, Onur, Vedat ve sakatlığı devam eden Mustafa'nın forma giyemeyeceklerini sözlerine ekledi.