Site Logo

Akarca: ''Seyİrcİ desteĞİne İhtİyacImIz var''

Kulüp Asbaşkanı Gaffar Akarca, seyirci desteğine ihtiyaç duyduklarını belirterek, pazar günü oynayacakları İskenderun Demirçelikspor karşılaşmasını bayanların ve öğrencilerin ücretsiz izleyebileceğini söyledi.

Akarca, yaptığı açıklamada, son haftalarda alınan başarısız sonuçların kendilerini de üzdüğünü kaydederek, "Takım olarak büyük bir şanssızlık yaşıyoruz. Güzel futbolumuzu maalesef gollerle süsleyemiyoruz. Bu kötü gidişe 'dur' demek için taraftarımızın tribündeki yerlerini almalarını bekliyoruz. Bu amaçla yönetim olarak pazar günü kendi sahamızda oynayacağımız İskenderun Demirçelikspor karşılaşmasını bayanların ve öğrencilerin ücretsiz izleyebilmeleri için karar aldık. Maça gelecek bayan ve öğrencilerin bilet ücretlerini yönetim olarak kendimiz karşılayacağız" diye konuştu.

Kendi evlerinde kaybettikleri puanların takımı olumsuz yönde etkilediğini belirten Akarca, "Amacımız bundan sonra oynayacağımız deplasman karşılaşmalarından puanla dönerek kaybettiğimiz avantajımızı telafi edebilmektir. Özellikle gol yollarında büyük şanssızlık yaşıyoruz. İyi oyunumuzu skora yansıtmaya çalışacağız" dedi.