Site Logo

Fİdan: ''ŞanssIzlIĞImIzIda yeneceĞİz''

Teknik direktörümüz Şenol Fidan, İskenderun Demir Çelikspor maçında yalnızca rakiplerini değil şansızlıklarını da yenmek için sahaya çıkacaklarını söyledi.

Fidan, haftalardır iyi futbol oynadıklarını, ancak oynadıkları iyi futbolun puan olarak karşılığını alamadıklarını, bu nedenle sıkıntı yaşadıklarını belirtti.

Kendi sahalarında İskenderun Demir Çelikspor ile oynayacakları maça büyük önem verdiklerini ifade eden Fidan, ''Bu maçta yalnız rakibimizi değil şansızlığımızı da yenmek için sahaya çıkacağız'' dedi. Puan sıralamasında iyi bir yerde olmadıklarını ve stres yaşadıklarını kaydeden Fidan, şöyle konuştu:
''İyi futbol oynuyoruz ama iyi futbol oynamak yetmiyor. Oynadığımız iyi futbol karşılığını puan olarak almamız gerekir. Sıkıntımız bunu başaramamak. Şansızlık yaşıyoruz. Örneğin son maçımızda Şanlıurfa Belediyspor'a penaltı golü ile yenildik. Puan kayıplarımız bizi ligin dibine itti. Bu kötü gidişi artık sona erdirmemiz gerekiyor. İskenderun Demir Çelikspor ile oynayacağımız karşılaşma bu bakımdan bizim için çok önemli.''

Fidan, İskenderun Demir Çelikspor maçı öncesinde sakat olan Paşa'nın dışında başka eksik oyuncuları bulunmadığını bildirdi.