Site Logo

Yönetİmde görev daĞIlImI yapIldI!

K.Maraşspor Kulübü'nde olağanüstü kongrede seçilen yeni yönetim kurulu görev dağılımı yaptı. Kulüp başkanlığını Hanefi Mahçiçek'in yeniden üstlendiği 15 kişilik yeni yönetimde başkan yardımcılıklarına Ahmet Gaffar Akarca ve Ali Sercan Saraylı getirildi. Genel sekreterliğe Hacı Kral, muhasip üyeliğe Mehmet Mutlu Çilve, profesyonel futbol şubesi sorumluluğuna Ahmet Zülkadiroğlu ve amatör işleri sorumluluğuna Hazma İlhan seçildi.

Basın sözcüsü İsmail Kahveci, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yeni yönetimin dört elle işe sarıldığını ve geçen hafta içinde 4 futbolcuyu transfer ettiğini anlatarak, ''Genç işadamlarımızdan oluşan yeni yönetim kurulumuz, çok kısa sürede bunları yaptı. Uzun vadede çok daha başarılı olacağımıza inanıyoruz'' dedi.
Geçen hafta sahalarında GASKİ Spor ile berabere kaldıkları için üzüldüklerini dile getiren Kahveci, Kahramanmaraşspor'un yeni kurulan bir ekip olduğu için bir uyum sorunu yaşadığını kaydetti.

Kahveci, önümüzdeki haftalarda takımın daha iyi olacağını vurgulayarak, ''İnşallah uyum sorununu aşıp, Kahramanmaraşspor'u layık olduğu yere taşıyacağız. Bundan taraftarlarımızın ve camiamızın bir şüphesi olmasın. Yönetim maddi ve manevi elinden gelen gayreti gösteriyor. Biraz zamana ihtiyacımız var'' diye konuştu.