Site Logo

Bu beraberlİk hİç hesapta yoktu

Teknik direktör Gigi Multescu, yaptığı açıklamada, sahalarında oynadıkları karşılaşmada, iyi başladıkları oyunu ikinci yarıda devam ettiremediklerini ve bunun sonucunda da öne geçtikleri maçta beraberlikle yetinmek zorunda kaldıklarını belirtti.

''Maalesef forvet hattındaki sıkıntılarımız devam ediyor. Hızla bunu gidermemiz gerek'' diyen Multescu, sözlerini şöyle sürdürdü:
''Oyuna çok iyi başladık. Erken sayılabilecek dakikalarda golümüzü de kaydettik. İlk yarının bu sonuçla bitmesi beklenirken, hakem tarafından gereksiz yere uzatıldı. Uzatma dakikalarında kalemizde golü gördük. İkinci yarıda birkaç oyuncumuzun fiziken maçtan düşmesi ile de oyunun kontrolü rakibimizin eline geçti. Buna rağmen kontratakla birkaç pozisyon bulduk ama golü atamadık. Bu da forvetteki sıkıntımızın devam ettiğini gösteriyor. Öncelikle bu sorunu çözmek zorundayız.''

Müsabakada özellikle forvet hattındaki sıkıntılar yüzünden galibiyetten olduklarını savunan Multescu, ''Bu beraberlik hiç hesapta yoktu. Yeni kurulan bir ekibiz. Bazı futbolcularımız daha geçen hafta içerisinde transfer edildi ve bunların bir uyum sorunu oldu. Paşa, Serhat gibi iki oyuncumuzun sakatlığının devam etmesi sıkıntı yaratıyor'' diye konuştu.

Rakipleri GASKİ Spor'u çok agresif ve başarılı bulduğunu ifade eden Multescu, ''Şu anda fizik olarak lige en hazır takım görünümü verdiler. Genç ve iyi bir kadroya sahip. Bunda da Gaziantepspor'un altyapısı olmasının payı büyüktür diye düşünüyorum'' dedi.

Ve Karşılaşmadan kareler

Diğer resimler için TIKLAYINIZ