Site Logo

Daha üst lİglerde yer alma zamanI gelmİŞtİr!

K.Maraşspor Kulübü'nün başkanı Hanefi Mahçiçek, bu sezon iyi bir hava yakaladıklarını belirterek, ''K.Maraşspor'un daha üst liglerde yer alma zamanı gelmiştir'' dedi.
Hanefi Mahçiçek yaptığı açıklamada, Rumen Teknik Direktör Gigi Multescu'nun takımın başına getirilmesi ve Kahramanmaraşlı genç işadamlarının katkılarıyla gerçekleştirdikleri transferlerle çok büyük güç kazandıklarını belirtti.

Mahçiçek, ''Kulübümüze büyük katkı sağlayan genç işadamlarımızdan oluşan yeni yönetimle, kulübümüz çok daha güçlenecek. Bu oluşum ve bu olumlu hava ile hedefimize yürümede zorlanmayacağız'' diye konuştu. Kahramanmaraşspor'da esmeye başlayan olumlu havayı devam ettirmek ve TFF 1. Lig'e çıkma hedeflerini gerçekleştirmek için daha fazla taraftar desteğine ihtiyaçları olduğunu belirten Hanefi Mahçiçek, şöyle devam etti:
''Başarmak için tribünlerimizin dolması gerekir. Taraftarlarımızı artık, maçlarımızda yanımızda görmek istiyoruz. Üst üste sahamızda oynayacağımız GASKİ Spor ve Adıyamanspor maçlarında seyircilerimizden büyük destek bekliyoruz. Yakaladığımız bu havayı devam ettirirsek, özlediğimiz hedeflere mutlaka ulaşırız. Artık, Kahramanmaraşspor'un daha üst liglerde yer alma zamanı gelmiştir.''