Site Logo

Multescu galİbİyetİ armaĞan ettİ!

Multescu galibiyeti armağan etti!

TFF 2. Lig 5. Grup'ta yer alan K.Maraşspor'un teknik direktörü Gigi Multescu, Şanlıurfa Belediyespor maçını 3-1 kazandıkları için çok mutlu olduklarını söyledi..

Multescu yaptığı açıklamada, yeni sezonda sahalarında yaptıkları ilk maça stresli çıkmalarına karşın, iyi mücadele ederek galip gelmeyi başardıklarını ifade etti.

Maçın başından sonuna kadar oyunda üstünlüğü ellerinde bulundurduklarına işaret eden Multescu, şöyle konuştu:
''Sahaya çok stresli çıkan futbolcularım, maçın ilk 30 dakikalık bölümünde rakibe üstünlük kurdu ve bu durum, maç sonuna kadar devam etti. Hakemin aleyhimize verdiği penaltı kararına karşın, baskılı oynayarak 3 gol atmayı başardık. Futbolcularımı, çok iyi mücadele ederek, haklı bir galibiyet almayı başardıkları için kutluyorum.
Bu galibiyeti taraftarımıza ve yönetime armağan ediyoruz. Önümüzde İskenderun Demirçelikspor maçı var. Çarşamba günü deplasmanda yapacağımız bu maç için hazırlıklara da başladık. Amacımız bu maçı da kazanabilmek.''

Multescu, İskenderun Demirçelikspor maçı öncesinde cezalı futbolcuları bulunmadığını, sakat olan Paşa'nın durumunun ise maç günü belli olacağını sözlerine ekledi.