Site Logo

KMS 3-1 Ş.Urfa Bld.

K.Maraşspor'umuz taraftarı önünde tam bir çov sergiledi! İlk yarı 20. dakikada Hakan'ın ve 45. dakikada Ozan'ın golleriyle 2-0 öne geçen takımımız, ikinci yarıda yine Ozan'ın ayağından 55. dakikada skoru 3-0 yapan golü buldu. 3-1 yapan gol ise Dk. 73 İbrahim Üzüm (Şanlıurfa Belediyespor)

TEŞEKKÜRLER K.MARAŞ!

_______________

2007-08 Sezonunun kendi sahasında ilk maçına çıkacak olan K.Maraşspor Ş.Urfa Bld. Spor'u yenmek için saat 17.00'ı bekliyor...

  Bu maçı izlemek için eski efsanevi Şifo lakaplı futbolcumuz Mehmet Özdilek'te geliyor. Şehrimizin reklam panolarında 'Yeni yönetim yeni hoca yeni kadro dahası yeni ruh' sloganıyla kentte adeta bir K.Maraşspor rüzgarı eserken, taraftarlar maç saatini sabırsızlıkla bekliyor. Sezon başı takımın başına getirilen Gigi Multescu ve Yüksel Yeşilova ise ilk defa maçta taraftarın karşısına çıkma heyecanını yaşıyorlar.
  K.Maraşımız'ın yerel kanalı Aksu TV'de Belediye Başkanımız ile yapılan röportajda Sn. Mustafa Poyraz maça gideceğine söz vermişti...

K.Maraş'ın en iyi radyosu Cesur Radyo 96.6'dan maça gidemeyecek olan gurbetçi hemşehrilerimiz naklen DJ Herkül'ün sunumuyla dinleyebilirler. Radyo'yu dinleyebilmek için Anasayfamızdaki Cesur Radyo 96.6 resmine tıklayınız.