Site Logo

Kİlİs MaçI 17:00’da !

Türkiye İkinci Lig B Kategorisi 5. Gurupta mücadele edecek olan kırmızı-beyazlı ekibimiz Kahramanmaraşspor, yarın saat 17:00’da Kilisspor’la hazırlık maçı yapacak.

12 günlük Nevşehir kampını tamamlayarak 3 günlük iznin ardından Hanefi Mahçiçek tesislerinde çalışmalarını sürdüren
kahramanmaraşspor 6. hazırlık maçını yarın saat 17:00’da Türkiye Üçüncü Lig 1.Gurupta mücadele edecek olan Kilisspor’la oynayacak. kahramanmaraşspor Kulüp Başkanı Hanefi Mahçiçek yaptığı açıklamada, “hazırlık maçlarında eksik yerlerimizi görüyoruz” dedi.


Mahçiçek, “Kahramanmaraşspor Nevşehir kampını çok iyi geçirmiştir. Yaptığımız hazırlık maçlarıyla takımımız da bulunan futbolcuların performansları üst seviye çıkmıştır. Takım olarak lige hazır hale gelmiş bulunuyoruz Kahramanmaraşspor’a son olarak bir kaleci transfer ettik. Mersin ??dmanyurduspor’un kalecisi Orhan’ı takımımıza kazandırdık. Orhan tecrübesiyle Kahramanmaraşspor’a faydalı olacaktır. Takımımız her geçen gün daha iyi hale geliyor. Artık ligin başlamasına kısa bir süre kaldı. Hazırlık maçlarıyla lige iyi bir şekilde hazırlanıyoruz. Yarın saat 17:00’da Kilisspor’la altıncı hazırlık karşılaşmasını yapacağız.
6 Ağustos Pazar günü de, İkinci Lig A Kategorisinde mücadele eden Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile sezon açılışı yapacağız. Her iki karşılaşmaya da taraftarlarımızı bekliyoruz” dedi.