Site Logo

K.MaraŞspor'da 3 İmza

K.Maraşspor'un dış transferde 3 futbolcuyla daha sözleşme imzaladığı bildirildi. Kulüp basın sözcüsü Yavuz Nalbantbaşı ''Kahramanmaraşspor olarak sezonu şampiyon olarak tamamlamak ve gelecek sezon Türk Telekom Lig A'da mücadele etmek istiyoruz'' dedi.

Kulüp basın sözcüsü Yavuz Nalbantbaşı, yaptığı açıklamada, Yeni Kırşehirspor'dan Serhat, Yeni Burdurspor'dan Emrullah ve Batman Petrolspor'dan Birol ile sözleşme imzaladıklarını, bu futbolcuların Kahramanmaraşspor'un Nevşehir'de devam eden hazırlık kampına katıldıklarını söyledi.

Birol ile 3, Serhat ve Emrullah ile birer yıllık sözleşme imzaladıklarını belirten Nalbantbaşı, bu futbolcuların Kahramanmaraşspor'un başarısına önemli katkıda bulunacaklarına inandığını belirtti.

Dış transfer çalışmalarının sürdüğünü ifade eden Nalbantbaşı, şöyle konuştu:
''Kahramanmaraşspor olarak sezonu şampiyon olarak tamamlamak ve gelecek sezon Türk Telekom Lig A'da mücadele etmek istiyoruz. Bunun için çok güçlü bir kadro kuruyoruz. Dış transferde 7 futbolcu transfer ettik. Dış transferde görüşme halinde olduğumuz 4 futbolcuyu daha renklerimize bağlamaya çalışıyoruz.''