Site Logo

KAMGESK GALİBİYET SERİSİNE DEVAM DEDİ

Kahramanmaraş Görme Engelliler Spor Kulübü: "Teknikle Devam" Dedi

Başkonuş Yaylası ve Hasırcıoğlu Alışveriş Merkezi Sponsorluğu'nda, 3-7 Eylül 2024 tarihleri arasında Adıyaman ili Adıyaman Üniversitesi Kapalı Spor Salonu'nda düzenlenen Erkekler Goalball 3. Lig 2. Devre müsabakalarının 1. gününde Kahramanmaraş Görme Engelliler Spor Kulübü, Gaziantep ve Manisa ekipleri ile karşı karşıya geldi. Her iki maçtada da teknik galibiyetle sahadan ayrıldı.

Kahramanmaraş Görme Engelliler Spor Kulübü, turnuvada ilk maçını Manisa Görme Engelliler Spor Kulübü ile saat 10:30'da oynadı. Adem Bağrıaçık, Muhammed Özcan ve Murat Akgül üçlüsü ile sahaya çıkan Kahramanmaraş ekibi Adem Bağrıaçık'ın attığı dört gol, Murat Akgül'ün attığı üç gol, Muhammed Özcan'ın attığı bir gol ve Maçın son anlarında oyuna giren Enes Uslu'nun attığı dört gol ile 12-2 teknik skoru ile sahadan galip ayrıldı.

Kahramanmaraş Görme Engelliler Spor Kulübü, turnuvada 2. maçında Gaziantep ekibi Gaziantep Mitat Enç Körler Spor Kulübü ile saat 14:30'da karşı karşıya geldi. Adem Bağrıaçık, Murat Akgül ve İbrahim Gökhan üçlüsü ile sahaya çıkan Kahramanmaraş ekibi, İbrahim Gökhan'ın attığı beş gol, Murat Akgül'ün attığı üç gol ve Adem Bağrıaçık'ın attığı üç gol ile 11-1 teknik skoru ile sahadan galip ayrıldı

Aldığı iki teknik galibiyet ile Kahramanmaraş Görme Engelliler Spor Kulübü, 30 puanla namağlup olarak liderlik tahtındaki yerini korudu.

Kahramanmaraş Görme Engelliler Spor Kulübü, turnuvanın 2. gününde saat 11:30'da Adıyaman Görme Engelliler Spor Kulübü ile ve saat 16:30'da Malatya Yeşilyurt Belediyesi Görme Engelliler Spor Kulübü ile karşı karşıya gelecek. Her iki müsabakada Kahramanmaraş Görme Engelliler Spor Kulübü'nün YouTube kanalından canlı olarak yayınlanacak. Her iki Goalball karşılaşmalarda Kahramanmaraş ekibine başarılar dileriz.