Site Logo

Multescu'ya çoŞkulu karŞIlama

Daha önce Samsunspor, Kayserispor, Adanaspor, Ankaragücü ve Gaziantepspor'da teknik direktörlük yapan Rumen Gheorghe Multescu havaalanımızda davul ve zurnayla karşılandı.

Kahramanmaraş'a Salı günü geleceğini bildiren Multescu, İstanbul programında değişiklik yaparak, akşam saatlerinde uçakla Kahramanmaraş'a geldi.

Havalimanında, Kahramanmaraşspor Kulübü Yöneticileri Akif Çaylıoğlu, Ali Ünsal, Suat Değirmencioğlu ve kulüp basın sözcüsü Yavuz Nalbantbaşı tarafından karşılanan Gigi Multescu'ya, Kahramanmaraşsporlu taraftarlar çiçek vererek, sevgi gösterilerinde bulundu.

Gazetecilerin soruları üzerine kısa bir açıklama yapan Gigi Multescu, Kahramanmaraşsporlu yöneticilerle prensipte anlaştığını, görev alıp almayacağına kulüp yöneticileriyle yapacağı görüşmeler sonrasında karar vereceğini söyledi.

Gigi Multescu, ''Bana yapılan teklifi kabul edersem, Türkiye'de ilk kez bir İkinci Lig takımını çalıştıracağım. Eğer burada kalırsam işe iyi bir kadro kurarak başlayacağım. Ama şunu belirtmeliyim ki henüz sözleşme imzalamadım'' dedi.

Teknik direktör Gigi Multescu'nun yöneticilerle Salı günü görüşeceği kaydedildi.