Site Logo

KahramanmaraŞ Derbİsİnde kazanan KurtuluŞspor Oldu

 

Kahramanmaraş'ın Dulkadiroğlu ilçesindeki Ferhuş Sahası'nda gerçekleşen Bölgesel Amatör Lig 8. Grup 21. hafta mücadelesinde, şehrin derbisi olarak nitelendirilen maçta Karaziyaretspor ile Kahramanmaraş Kurtuluşspor karşı karşıya geldi.


Maçın hakemliğini Adana Bölgesi'nden Abdulkadir Oral üstlendi. Yardımcı hakemler ise Mehmet Ali Damlar ve Aydın Kubay oldu, dördüncü hakem ise Samet Boyar'dı.


 Kahramanmaraş Kurtuluşspor, sahadan 2-0 galip ayrılarak önemli bir zafer elde etti.

Karşılaşma başladıktan sadece 2 dakika sonra Kahramanmaraş Kurtuluşspor, Vedat Aydın'ın golüyle 1-0 öne geçti ve ilk yarıyı bu skorla tamamladı.

İkinci yarıda 80. dakikada Kahramanmaraş Kurtuluşspor, Mehmet Aslan'ın golüyle skoru 2-0'a getirdi. Maçta son 5 dakika için ise ekstra zaman verildi.

Son düdük çaldığında Kahramanmaraş Kurtuluşspor, 2-0'lık skorla galip gelerek puanını 25'e yükseltti ve ligde 8. sıraya yerleşti. Karaziyaretspor ise 12 puanda kalarak 12. sırada yer aldı.

Kahramanmaraş Kurtuluşspor'un bir sonraki maçı, evinde Kilisspor'u ağırlayacakken, Karaziyaretspor deplasmanda Kilis Belediyespor ile karşılaşacak.