Site Logo

KMS SAHAYA İNDİ

Bu sezon 3.Ligde mücadele edecek olan Kahramanmaraşspor kendi tesislerinde toplanarak sezonun ilk antrenmanını yaptı.
2022-2023 Sezonunda 3.Lig 2.Grupta mücadele edecek olan Kahramanmaraşspor’da yeni sezon hazırlıkları başladı.
Bu Sezon 3.Ligde mücadele edecek olan Kahramanmaraşspor spor camiasının kafasında oluşan karmaşık düşüncelere karşın yeni sezon hazırlıklarına 26 Temmuz salı günü Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi sentetik futbol sahasında toplanarak top başı yaptı.
Geçen sezon müsabakaların bitiminden sonra sessizliğini koruyan Kahramanmaraşspor 2.Lig Kırmızı Grupta 35.Haftada oynanan Diyarbekirspor, maçıyla birlikte takımın başına gelen teknik adam Serdar Gökmen ile hazırlıklara başladı.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi sentetik futbol sahasında toplanan Kahramanmaraşspor’da sözleşmesi devam eden 14 oyuncu ve alt yapıdan oyuncular katıldı. Saat 19:00’da başlayan çalışmada düz koşu yapıldı. Kahramanmaraşspor’da 27 Temmuz itibariyle yeni oyuncuları takıma katılacağı bildirildi. Temsilcimiz Kahramanmaraşspor’un kulüp başkanı Fatih Mehmet Ceyhan, ilk antrenmanda takımı yalnız bırakmadı. Başkan Ceyhan, saha içerisinde oyunculara kısa bir konuşma yaptı.
TEKNİK PATRONDAN İLK TOPLANTI
Önceki gün kulüp binasında toplanan kırmızı-beyazlı futbolcular ertesi günde Hanefi Mahçiçek Stadyumu’nda yaptığı ilk idmanla yeni sezon hazırlıklarına tamamen başlamış oldu. Şuana kadar sözleşmesi uzatılan oyuncuların katıldığı ve eksiksiz bir şekilde ilk idmana çıkan kırmızı-beyazlı aslanlarda Teknik adam Serdar Gökmen oyuncuları ile kısa bir toplantı yaparak, yeni sezonun açılışı ve oyuncuların fiziki durumları konusunda bir konuşma yaptı.
KARPEDO DONDURMA TATLI İKRAMINDA BULUNDU
Kahramanmaraş’ın dondurma firmalarından olan Karpedo yönetim kuru başkanı Ali Eskikale ve yönetim kurulu üyeleri Kahramanmaraşspor’un ilk antrenmanına gelerek oyunculara başarılar diledi ve tatlı ikramında bulundu.
GENÇ YETENEKLER KAMPA DAVET EDİLDİ
Sezonun başlamasına kısa süre kalırken ilk etap kampına Kahramanmaraşlı Genç yıldız adaylarından sporcular davet edildi. 26 Temmuz Salı günü akşam saatlerinde Hanefi Mahçiçek Stadında sezonun ilk antrenmanını yaparak sezonu açan Kahramanmaraşspor’da BaşkanıFatih Mehmet Ceyhan’ında katıldığı Yeni sezon çalışmaları öncesinde ilk antrenman öncesi genç sporcularla yakından ilgilendi. İlk bölümünde düz koşu yapan ekibimiz jenerasyon çalışmalarıyla antrenmanı tamamladı. Kendi tesislerinde çalışacak olan Kahramanmaraşspor teknik ekibin belirleyeceği yerde kamp yapacak.

HABER FOTO:www.marasexpress.com