Site Logo

KahramanmaraŞspor Afyona HazIrlanIyor

Kahramanmaraşspor, kendi sahasında oynayacağı Afjet Afyonspor maçı hazırlıklarına başladı.

 

Mislicom 2. Lig Beyaz Grupta mücadele veren ve ligde bir türlü istediği sonuçları alamayan Kahramanmaraşspor 3 Aralık Perşembe günü 12 Şubat Stadında oynayacağı Afjet Afyonspor maçı hazırlıklarına kendi tesislerinde başladı.

 

Kahramanmaraşspor ligde oynadığı 8 maçta sadece bir galibiyet alırken 4 maçta da berabere kaldı. Aslanlar 3 maçtan da sahadan puansız ayrıldı.

 

Ligin ilk haftasını bay geçiren Kahramanmaraşspor ligin ikinci haftasında ilk maçında deplasmanda Anagold  24 Erzincanspor mağlubiyeti ile başladı. 2-1

 

Ligin ikinci maçında kendi sahasında Hekimoğlu Trabzonspor ile karşılaşan Kahramanmaraşspor ilk puanını aldı. 0-0

 

Ligin üçüncü maçında deplasmanda  Şanlıurfaspor ile 1-1 berabere kalan Kahramanmaraşspor  ligin dördüncü maçında kendi sahasında oynadığı maçta Uşakspor’u 2-1 mağlup ederek ligdeki ilk galibiyetini aldı.

 

 Ligin 5. Maçında deplasmanda Hacettepespor ile 3-3 berabere kalan Kahramanmaraşspor daha sonra Zonguldak Kömürspor ve Gümüşhanespor maçları Federasyon tarafından ertelendi.

 

Kendi sahasında Sarıyer ile 0-0 berabere kalan Kahramanmaraşspor Manisa FK takımına 3-1 mağlup oldu.

 

Kendi sahasında oynayacağı Çorum FK maçının da ertelenmesi futbolcuların istikrarlı oyununu da etkiledi.

 

Kahramanmaraşspor Kupa maçında Somaspor’u 2-0 saf dışı bırakan Kahramanmaraşspor daha sonra oynadığı 2 Lig  1 kupa maçı olmak üzere 3 maçı da kaybetti.

 

Ligin başlarında iyi mücadele eden kazanmak için sahaya çıkan doksan dakika koşan futbol takımı son maçlarda tel tel dökülmeye başladı.

 

Deplasmanda oynadığımız Kocaelispor maçını çıkış maçı olarak gören Kahramanmaraşspor yönetimi ve teknik heyet takımın sahada oynadığı futbolu görünce adeta şoka uğramışlardır.

 

Kahramanmaraşspor şu ana kadar ligde oynadığı 8 maç sonunda 1 galibiyet 4 beraberlik ve 3 yenilgi ile topladığı 7 puanla 14. Sırada yer alıyor.

 

Kahramanmaraşspor bu kötü gidişe dur demek ve puan cetvelinde üst sıralara çıkmak için ligde oynadığı 10 maçta 4 galibiyet, 4 beraberlik ve 2 yenilgi ile 16 puanla ligde 9. Sırada yer alan Afjet Afyonspor maçını yenmenin hesaplarını yapıyor.

 

BAŞKAN CEYHAN ANTRENMANI İZLEDİ

Perşembe günü oynayacağı Afjet Afyonspor maçı hazırlıklarını sürdüren Kahramanmaraşspor’un antrenmanını Kahramanmaraşspor Kulübü Başkanı Fatih  Mehmet Ceyhan, Yönetim Kurulu Üyesi Necdet Özel ve teknik Direktör Sinan Yücer ile birlikte izledir.

Antrenmanı izleyen Başkan Ceyhan’ın alınan mağlubiyetler üzerine moralinin bozuk olduğu gözlenirken, Teknik direktör Yücer’e bir an önce toparlanın talimatı verdiği öğrenildi.

 

TARAFTARLARIN UMUTLU BEKLEYİŞİ SÜRÜYOR

 

Öte yandan Futbol Federasyonu’nun Koronavirüs tedbirleri nedeni ile maçların seyircisiz oynanmasına rağmen Kahramanmaraşspor’lu taraftarlar takımlarını desteklemeye devam ediyor.

 TAKIMIN OYUNUNDAN MEMNUN DEĞİLİZ

Kahramanmaraşspor’un her maçını sosyal medya hesaplarından takip eden taraftarlar takımda bir düşüş olduğunu futbolcuların bir an önce toparlanıp galibiyetler almasını beklediklerini söyledi.

KÜME DÜŞMEYELİM YETER

Bazı taraftarlar ise takımın tat vermediğini oynanan oyundan memnun olmadıklarını bu sezon takımdan bir şey beklemediklerini bu sezon küme  düşme düşmek istemediklerini, yönetimin gelecek sezon için şimdiden hazırlık yapması gerektiğini belirttiler.