Site Logo

İlk Gol Emİn AltInay'dan

TFF 2. Lig’de mücadele eden Kahramanmaraşspor’da ilk imzayı atan genç futbolcu kahramanmaraşspor’un ilk golüne de de imza attı.

Erzincan Deplasmanından eli boş dönen TFF Misli.com 2. lig Beyaz grupta 2.haftada Temsilcimiz Kahramanmaraşspor rakibi Anagold 24 Erzincanspor ile çıktığı mücadeleyi 2-1 kayıp etti.

2020-2021 Sezonuna Erzincan’da başlayan Kahramanmaraşspor yaklaşık 6 ay sonra müsabakaya çıktı. 2.lig Beyaz Grupta 2.haftanın maçında 1-0 öne geçtiği karşılaşmayı Anagold 24 Erzincanspor’a 2-1 kaybetti. Koronavirüs salgını nedeniyle Müstakil Atletizm Pisti Sahasında seyircisiz oynanan müsabakada 2-1 galip ayrılan ev sahibi Anagold 24Erzincanspor 2’de 2 yaparak 6 puana ulaştı.

Kahramanmaraşspor ise ilk haftayı BAY geçerken 2. Hafta mücadelesinde ise Anagold Erzincanspor’a 2-1 mağlup oldu.

Bu sezon Genç bir kadro kurmayı hedefleyen Şehrin tek profesyonel takımı Kahramanmaraşsppor 3. Lig ekibi Silivrispor’un başarılı sağ bek oyuncusu Emin Altunay 2 yıllık sözleşme imzalamıştı. 24 yaşındaki tecrübeli sağbek Emin Altunay, 155 Maçı ve 7 golü bulunuyor. 4 yaşından bu yana futbol oynayan Hatayspor alt yapısında yetişirken İngiltere’nin köklü kulüplerinden Liverpool Futbol Akademisi’ne seçilmiş ve “Futbol Prensi” adlı yarışmaya da katılmıştı. Futbol’un prensi olarak lakaplandırılan Emin Altunay Erzincan Müstakil Atletizm Pisti Sahasında seyircisiz oynanan Anagold 24Erzincanspor – Kahramanmaraşspor müsabakasının gol perdesini aralayan isim oldu. Müsabakanın 7. Dakikasında Kahramanmaraşspor adına gol sevinci yaşadı.

Kaynak: www.marasexpress.com