Site Logo

KAHRAMANMARAŞSPOR'DAN TAKVİYE

TFF 2.lig Kırmızı grupta mücadele eden Kahramanmaraşspor, Adanademirspor’dan forvet Eren Nergiz, Osmaniyespor’dan Orta saha Sergen Ekinci ile anlaştı.

1 Eylülde ilk müsabakaya çıkacak olan Temsilcimiz Akdeniz Aslanı 2019-2020 sezonunu doğrultusunda Orta saha ve Forvet mevkiine transfer yaptı.

Osmaniyespor’da sözleşmesi sona eren orta saha oyuncusu Sergen Ekinci ile 2 yıllık sözleşme imzalayan Kahramanmaraşspor ardından Adanademirspor’un alt yapısında yetişen forvet oyuncusu Eren Nergiz’le 3 yıllık sözleşme imzaladı.

Futbola Adanaspor’da başlayan 1994 Adana doğumlu orta saha oyuncusu Sergen Ekinci, Göztepe A2, Adana Demirspor, Sökespor, Serhat Ardahanspor ve Ceyhanspor formaları giydikten sonra son 2 sezonda Osmaniyespor’un 42’si ilk 11’de olmak üzere 59 maçta formasını giydi.

Diğer Transfer Adanademirspor’un alt yapısında yetişen ve geçen sezon U21 takımında 14 gol kaydeden 21 yaşındaki gelecek vaat eden forvet Eren Nergiz TFF 1.lig U21 liginde 22’si ilk 11’de çıktığı 27 maçta 14 gol attı.