Site Logo

KAHRAMANMARAŞSPOR'DAN İKİ TRANSFER

Kahramanmaraş Taraftarının merakla Beklediği Dış Transferde 2. isimle anlaşma sağladı. Dış transfer orta saha oyuncusu Emrullah Yıldırım ile Eski Futbolcumuz Sefa Ali Memnun kadroya dahil oldu.

TFF Kırmızı Grupta mücadele edecek olan Temsilcimiz Kahramanmaraşspor iç transferin yanı sıra Dış Transfere de önem vermeye başladı.

  1. Lig Kırımızı Grupta zorlu bir grupta mücadele edecek olan Temsilcimiz Kahramanmaraşspor, 2019-2020 sezonunun ilk transferini Ankara Demirspor’dan 27 yaşındaki sağ kanat oyuncusu Çağatay Çeken ile anlaşma sağlarken bu transferin ardından 2 transfer birsen gerçekleştirdi. İlk hamle orta sahaya olurken 2. hamle ise stopere oldu. Kahramanmaraşspor Fethiyespor’dan 23 yaşındaki orta saha oyuncusu Emrullah Yıldırım ile Ankara Demirspor’un stoperi eski futbolcumuz Sefa Ali Memnun oldu.

Muş doğumlu olan genç oyuncu Emrullah Yıldırım, Boluspor alt yapısında yetişti. Sırasıyla Boluspor, Afyonspor ve Fethiyespor formalarını giydi. Yıldırım geçen yıl Fethiyespor’da 4 maçta forma giydi.

İÇ TRANSFER GÖRÜŞMELERİ DEVAM EDİYOR

Öte yandan geçen sezon kadrosunda 32 futbolcuyu barındıran Kahramanmaraşspor’da, Aytürk Halil Hocaoğlu,  Hurşit Taşçı, Burak Can Kunt, Mehmet Fırat Demir,  Özkan Karabulut,  Yusuf Emre Kasal’ın sözleşmeleri sona eririken Sözleşmesi sona eren bazı futbolcularla birkaç içinde yeniden anlaşma sağlanması beklenirken, dış transferde şu ana kadar bir yol kat edilemedi. Hem transfere göz diken Kırmızı Beyazlı ekip giden sporcularla da sıcak temas halinde.

SEFA ALİ MEMNUN İLE YENİDEN!

Geçen sezon Kahramanmaraşspor’da forma giyen başarılı 23 yaşındaki stoper oyuncu Safa Ali Memnun ile 2 yıllık anlaşma sağlandı. Genç Stoper Sefa Ali Memnun ligin ikinci devresinde Ankara Demirspor’un 15 maç ilk 11’de formasını giydi. Bu sezon ise Kahramanmaraşspor forması ile takımına katkı sağlayacak.