Site Logo

KahramanmaraŞspor 1-1 NİĞde AFK

Nevşehir kampındaki ilk hazırlık maçında  Kahramanmaraşspor,  2.lig Beyaz grupta mücadele eden Niğde Anadolu Futbol kulübü  ile 1-1 berabere kaldı.


Nevşehir Avanos'ta bulunan  Suhan Otelde  yaptığı ilk maçında  09 ağustos perşembe günü saat 18:00'de Niğde Anadolu Futbol kulübü  ile 1-1 berabere kaldı, Teknik direktör Erdal Alpaslan takımdaki tüm oyunculara şans verirken kırmızı beyazlıların tek golünü Gümüşhanespor'den gelen Hurşit Taşçı atarken, Niğde Anadolu Futbol kulübü'nün golünü ise İbrahim Ethem Pülgir kendi kalesine attı. 

 

Avanos Sahasında karşı karşıya gelen iki takımın mücadelesi kıran kırana geçti. 
Pazartesi günü başlayan Nevşehir kampında ilk hazırlık maçını Niğde Anadolu FK ile yaptı. Maçın hemen başlarında baskısını ortaya koyan temsilcimiz 11. Dakikada kazanılan korner atışından doğan gol ile 1-0 öne geçti.

 

 Köşe vuruşunda topun başına gelen Hurşit Taşcı öyle güzel bir vuruş yaptı ki top kimseye dokunmadan doğrudan gol oldu. Golü bulduktan sonra da baskısını sürdüren temsilcimizin ilk maçının ilk yarısı 1-0 üstünlükle sona erdi. 

 

İkinci yarıda takımın neredeyse tamamı genç oyunculara dönüştü. İkinci yarıda da çok sayıda gol pozisyonu bulan Kahramanmaraşspor, yine bir köşe vuruşunda ters vuruşla Ethem'in kendi kalesine attığı gol ile 1-1 berabere kaldı. Kahramanmaraşspor oynadığı hazırlık maçında ümit verdi.

 

İkinci hazırlık maçı Payasspor'la
Kahramanmaraşspor Nevşehir kampındaki ikinci hazırlık maçında 12 ağustos pazar günü 3.lig 3 grupta mücadele eden Hatay temsilcisi Payasspor ile karşılaşacak.