Site Logo

NEVŞEHİR KAMPI DEVAM EDİYOR

Kahramanmaraşspor, 2018-2019 futbol sezonuna Teknik Sorumlu Alpaslan nezaretinde 10 Temmuz Salı günü Hanefi Mahçiçek Stadyumu’nda sezona start vermişti. Elindeki iskelet kadrodan 7-8 futbolcu ile yollarını ayıran Kahramanmaraşspor, şu ana kadar kadrosuna 7 futbolcu kattı. Yaklaşık 25 gündür kendi tesislerinde yoğun bir tempo ile çalışmalarını sürdüren Kırmızı-Beyazlılar, ilk etap kamp çalışmasını tamamlayarak, ikinci etap kampı kapsamında dün kendi evinde son antrenmanını yaparak, bugün Nevşehir’e hareket etti. 4 Hazırlık maçı oynanacak Öte yandan ilk etap kamp çalışmasını kendi evinde tamamlayan Kahramanmaraşspor’da, futbolculara 3 günlük izin verilmişti. İzin sonrası 3 Ağustos Cuma günü yeniden Kahramanmaraş’ta toplanan futbolcular, burada da 3 günlük bir çalışma gerçekleştirdi. Dün itibariyle ise ilk etap çalışmasını tamamlayan Kahramanmaraşspor, ikinci etap çalışması için Nevşehir’e gitti.

 Nevşehir’de de 20 Ağustos’a kadar hazırlıklarını sürdürecek olan Kırmızı-Beyazlılar, buradan ise 3 günlük bir izin daha yapacak ve 23 Ağustos’da Kahramanmaraş’ta toplanarak ligin ilk haftasında oynanacak olan Bandırmaspor maçında hazır hale gelecek. Ayrıca kamp süresince Kahramanmaraşspor, 4 hazırlık maçı yapacak. Bu süreçte takıma yeni katılan futbolcularda uyum sorununu, yapacağı hazırlık maçlarıyla atlatacak.

 “LİGE KADAR HAZIR HALE GELECEĞİZ”

Konu hakkında açıklamalarda bulunan Kahramanmaraşspor Teknik Patronu Erdal Alpaslan, lige kadar hazır hale geleceklerini söyledi. Kahramanmaraşspor’un her zaman hedefi olan bir takım olduğunu belirten Alpaslan, “Geçtiğimiz sezon bu takım düşer dediler ancak ufak dokunuşlarla küme de kalmayı başardık. Bu sezon ise 7-8 futbolcu arkadaşımızla yollarımızı ayırıp, yerine şuana kadar 7 futbolcu transfer ettik. Transfer ettiğmiz futbolcularda bu ligi iyi bilen futbolculardandır. Yaptığımız transferlele ilk olarak kendi evimizde çalışmalara başladık. Bu süreçte takımdaki futbolcular birbirlerini tanıma fırsatı buldular. Kendi evimizde iyi bir hazırlık dönemi geçirdiğimize inanıyorum. Bu hazırlık döneminin ikincisini ise Nevşehir’de gerçekleştireceğiz. Nevşehir’de yapacağımız hazırlık maçlarıyla takımı daha yakından izleme fırsatımız olacak. Eksik gördüğümüz mevkilere de transferlerimiz devam edecek. Nevşehir’de yapacağımız çalışmalarla lige en iyi şekilde hazır hale geleceğiz” dedi.