Site Logo

ÖZKAN KARABULUT KAHRAMANMARAŞSPOR'DA

Kahramanamraşspor A.Ş Özkan Karabulut ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Hedefini Şampiyonluk olarak belirleyen Temsilcimiz Kahrmanmaraşspor’da transfer devam ediyor. Geçtiğimiz sezon Keçiörengücünün kalesini koruyan Gençlerbirliği altyapısında yetişen ve Gençlerbirliği ile Süper Ligde de oynayan başarılı file bekçisi daha önce 22 defa Türkiye A2 Milli takımı ve U21 Milli Takımı formaları da giydi. PTT 1. ligde Boluspor ve Karşıyaka formaları da terleten 1991 doğumlu oyuncu kendisini Kahramanmaraşspor’a bağlayan resmi sözleşmeyi imzaladı.

 

“LİGDE FARK YARATACAK BİR TAKIM OLDUĞUMUZA İNANIYORUM”

Transferi hakkında kısa bir açıklamada bulunan File Bekçisi Özkan Karabulut “Kahramanmaraşspor hedefleri ve yapısı itibari ile çok fazla düşünmeden kabul ettiğim bir takım oldu. Burada son sözlerimin şampiyonluk olmasını diliyorum. Taraftarlarımız bize inansınlar ve destek versinler. Ligde fark yaratacak bir takım olduğumuza inanıyorum. İyi bir ekip olursak şampiyon da oluruz” ifadelerini kullandı. Kahramanmaraşspor Kulübü Başkanı Fatih Mehmet Ceyhan ise Kaleci Transferine ilişkin, “İki kalecimiz vardı. Teknik ekibin talebi doğrultusunda kaleci sayımızı üçe çıkardık. Özkan altyapısı ve kariyeri belli bir kardeşimiz umarım bu sene hedeflerimiz doğrultusunda bize ciddi katkıları olur. Hayırlı olsun” dedi.

 

DIŞ TRANSFER ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Yeni sezon için transfer çalışmalarını sürdüren temsilcimiz Kahramanmaraşspor, geçtiğimiz ay içerisinde transferde sözleşmesi biten futbolcularla anlaşmaya varırken yeni sezonda takımı çalıştıracak olan teknik direktörle de anlaşmaya varmasının ardından transferi de renklendirdi.

Geçtiğimiz sezonki elindeki mevcut kadroyu koruyan ve yeni sezona nokta transferler yaparak şampiyonluğun en güçlü adaylarından olmak isteyen Kırmızı-beyazlılar, bu kapsamda 6futbolcuyu kadrosuna dâhil etmiş oldu.

 

“O SENE BU SENE OLSUN!”

Transfer çalışmaları kapsamında çok aceleci davranmadıklarını ve transferlerde seçi davrandıklarını kayıt eden Kahramanmaraşspor Kulüp Başkanı Fatih Mehmet Ceyhan, Eksik kalan mevkilere transferin devam edeceğini belirterek Takımın daha iyi noktalara gelebilmesi için çaba sarf ettiklerini ifade etti. Kulüp Başkanı Fatih Mehmet Ceyhan, bu sezon hedefe ulaşacaklarını belirterek, “Geçtiğimiz sezonki elimizdeki iskelet kadroyu koruma adına yeni sezona 5,6 nokta takviye yaparak başlamak istedik. Bu kapsamda Bandırmaspor’dan Bilal Hallaçlar, Elazığspor’dan Timur Bayram Özgöz, Pendikspor’dan Onur Bayramoğlu, Keciörengücünden Hüseyin Kar ve Özkan Karabulut’u kadromuza dahil ettik. İnşallah yeni futbolcularımızla birlikte Kahramanmaraşspor, sezon sonunda şampiyonluğu yaşayacaktır. Taraftarımız rahat olsun” ifadelerini kullandı.

 

“EKSİKLERİ GİDERMEYE ÇALIŞIYORUZ”

Takımın Şampiyonluğa odaklanmaya çalıştığını ifade eden Başkan Ceyhan konuşmalarını şu şekilde sürdürdü; “ Şampiyonluk hedefi ile çıktığımız bu yolda dış transferdeinşallah adım adım transferlerimiz devam ediyor. Bu sene o sene yapma adına üzerimize düşen bir tane yapabiliyorsak onu yapmaya çalışıyoruz. Beklentileriniz olan Sayın belediye başkanı ve şehrin dinamiklerinden de inşallah Aynı paralellikte desteği görürsek bu sene o sene olmaması adına hiçbir sebep yok. Bu şehir zaten fazlasıyla bunu çoktan beri hak eden bir şehirdir. Bizde bu şehrin takımını hak ettiği yere getireceğiz” dedi.

 

“ŞAMPİYONLUK  NEDEN OLMASIN”

Kahramanmaraşspor Kulüp Başkanı Fatih Mehmet Ceyhan, “Takımımızın hedefleri belli. İnşallah bu sene o sene noktasında hepinizden ayrı ayrı fedakârlık ve destek bekliyorum izlere düşen ne ise elimizden geleni yapacağız. Bu yılki hedefimiz şampiyonluk şampiyonlukla alakalı şuan için hiçbir bütçem yoktur. Ama biz bunun gereğini yapacağız. Takımıma güveniyorum ben. Eksik noktalarımızı istişare edeceğiz. Şehir halkının da sahiplenmesiyle bu takım şampiyonluğu oynayabilir. Geçmişte bu dönem bunlar yaşandı. 3.ligden 2.lige çıkıldığında 2.ligden PTT lige çıkıldığında da diğer takımlarla mukayese ettiğinizde sahipsiz bir takımdı. Allah’ın da yardımıyla takım üst üste şampiyon oldu. Bu yıl neden olmasın. Bu hedefe hep birlikte inanarak problemleri çözerek bardağın dolu kısmından bakarak geçen yıldan gelen dedikodularla, problemlerle huzursuzlukla uğraşmak yerine cevap vermek yerine biz bu zamanı bu yıl yönetimle Kahramanmaraşspor’u devam ettirmeyi düşünüyorum. Biz bu yıl şampiyonluğa kitleneceğiz” ifadeleri ile konuşmalarını tamamladı.

 (HABER: İLKER YİYEN)