Site Logo

SÖZLEŞMESİ BİTEN SPORCULAR TAKIMDA KALMAK İSTİYOR

Spor Toto 2. Lig temsilcimiz Kahramanmaraşspor da Teknik Direktör Mehmet Bulut ile yollar ayrılmasının ardın Teknik patron arayışına çıkan Kahramanmarşspor’da Kulüp Başkanı Fatih Mehmet Ceyhan, ‘yeni sezonda şampiyonluk hedefleyen bize inanan bir hoca ile yola devam edeceğiz’ dedi.

 31 Mayıs 2017 tarihi itibariyle Teknik Direktör Mehmet Bulut ile görüşen Başkan Ceyhan, “yeni sezon için Teknik direktörümüz Mehmet Bulut ile helalleştik ve yollarımızı ayırdık. Yeni Teknik direktörümüz 10 gün içinde netleşecek görüştüğümüz önemli oyuncular var bunlar gündemde konuşulan isimler değil, Yeni teknik direktörümüz şampiyonluğa inanmıyorsa takımın başına getirmeyeceğiz. Taraftarın beklediği çilek transferini yapacağız” ifadelerini kullandı.

 

“SOSYAL MEDYAYA GÜNDEM OLUŞTURMAYA ÇALIŞIYOR”

Son zamanlarda takımın transfer konusunda ve Teknik Direktör konusunda sosyal medyada çıkan haberlere istinaden gündem oluşturulmaya çalıştığını ifade eden Ceyhan, “ligin sona ermesi ile birlikte sezon arası transfer ve sosyal medyada çıkan haberlere ilişkin olarak bilindiği gibi Spor Toto 2’inci Lig Beyaz grupta 2016-2017 sezonu 34’üncü hafta maçlarıyla tamamlandı. Bu bağlamda Sezon bitti ama Profesyonel sözleşmeler Mayıs ayı itibari ile bitiyor. Bu bağlamda Kulübümüzün şuan için her hangi bir transfer görüşmesi yoktur, Son günlerde kulübümüz ile ilgili transferler ve futbolcularımız hakkında bazı sosyal medya hesaplarında yalan yanlış bilgiler paylaşılmakta, değerli taraftarlarımız ve kamuoyu yanlış bilgilendirilmektedir. Resmi sayfamız dışında bu tür bilgilere itibar edilmemesini siz değerli taraftarımızın bilgilerine sunarız. Diğer resmi olmayan hesaplardan yapılan bilgilendirmelerin tamamı asılsızdır. Ne hikmetse ortaya atılan iddianın arasında 1 isim i takımımıza kazandırma düşüncemiz vardır Futbolcu olarak bu isimde bende saklı kalsın” dedi.

 

“SÖZLEŞMESİ BİTEN SPORCULAR TAKIMDA KALMAK İSTİYOR”

Sezonun bitmesinin ardından takımın tatile çıktığını ifade eden Ceyhan, “Takım soın maçın ardındna lig arasına çıktı. Sezon bitmesine istinaden Profesyonelde sözleşmeler 31 Mayısta son buldu. Bu Bağlamda Kalecimiz ve kaptanımız Mesut Balkan, Evren Kilarcı, Hakan Vural Koçaslan, Uğur Erdoğan, Hayrettin Cengiz gibi isimlerin sözleşmesi sona erdi. Onlarla temas içerisindeyiz ve alacakları kalmadı Kulübümüzde. Onlar bizimle sözleşme uzatıp kulübümüzde oynamak istiyorlar. Yeni teknik patronumuz geldiğinde onları takıma kazandırma aşaması o zaman netleşecek. 3-4 bin taraftara oynayan bir takımız var bu yılki hedefimiz kesinlikle şampiyonluktur. Elimizde kaliteli oyuncular var, sözleşmesi biten oyuncularda bizimle kalmak istiyor, o yüzden fazla bir bütçeye ihtiyacımız yok, geçen yıl bu yılın kadrosunu kurduk, 3-4 yerinde takviye ile yola devam edeceğiz. Biz zaten yıl boyunca transfer çalışmalarımızı yapıyoruz, beğendiğimiz oyuncuları listemize ekledik, alacağımız 3-4 yerinde transfer yapacağız, öncelikle takımın teknik direktörünü belirleyeceğiz,  Ramazan ayının ikinci haftasında her şey netlik kazanacaktır” ifadelerini kullandı.

 

“SELÇUK KABAN HATASINI ANLADI”

Kahramanmaraş Kulüp Başkanı Fatih Mehmet Ceyhan, yaptığı basın toplantısında “Selçuk Kaban bizim oyuncumuz ve bizimle birlikte şampiyonluk yolunda bize destek olacaktır” dedi.

Kahramanmaraşspor taraftarının sevdiği başarılı oyuncu Selçuk Kaban hakkında başkan bir açıklama yapan Başkan Ceyhan, “Selçuk Kaban bizim futbolcumuz. Sözleşmeli oyuncumuz ve birlikteliğimiz devam ediyor. Sezon içerisinde bir takım sıkıntılar doğmuştu. Burada bunu açmanın bir anlamı yok. Kendisi hatasını anladığını ifade etti son konuşmamda. Takıma geri dönüş yapmak istiyor. Şampiyonluk yolunda bize katkı ve destek verecektir. Oyuncumuz ile birlikteliğimiz devam ediyor” dedi. 

(HABER: İLKER YİYEN)