Site Logo

ANADOLU ÜSKÜDAR 0-0 KAHRAMANMARAŞSPOR

Spor Toto 2. Lig’de mücadele eden temsilcimiz Kahramanmaraşspor, Deplasmanda Anadolu Üsküdar 1908 Spor ile0-0 berabere kaldı.

2.lig Beyaz Grupta Kahramanmaraş’ı Temsil Eden Kahramanmaraşspor 23.haftada İstanbul Temsilcisi Anadolu Üsküdar 1908 Spor’a konuk oldu.

Deplasmanda Anadolu Üsküdar 1908 Spor ekibine konuk olan Kahramanmaraşspor ilk yarıya hızlı başlayan ekip oldu. İlk yarının ilk dakikalarında güzel oyununu rakibine kabul ettiren Temsilcimiz Kahramanmaraşspor sağlı sollu ataklarla gol arayışında bulundu. Ev sahibi ekip ise baskılı ataklara karşılık verdi ve Kahramanmaraşspor’a gol sevinci yaşatmadı ve ilk yarı 0-0 eşitlikle tamamlandı.

MAÇ GOLSÜZ SONA ERDİ

İlk yarıda oyundan kopan konuk ekip Kahramanmaraşspor’a karşı hızlı hücuma çıkan ev sahibi Anadolu Üsküdar 1908 Spor 2. Yarıya kontrollü oyunla başlayarak Kahramanmaraşspor’un çıkışlarını kesti. Kahramanmaraşspor ise üstünlüğün rehavetine kapılınca oyundan düşüş yaşadığı dakikalarda Üsküdar 1908 Spor gol yollarında kaleyi abluka altına aldı ama Kaleci Mesut izin vermeyince oyunda gol sesi çıkmadı. Oyun anlamında istekli bir oyun ile taraftarını da arkasına alan ve istekli oyunla rakip kalede tehlikeli ataklar oluşturan Kahramanmaraşspor gole çok yaklaştı ama bir türlü istediğini elde edemeyerek sahadan 1 puanla ayrılan taraf oldu.

MÜSABAKA TABLOSU

Spor Toto 2.lig Beyaz grupta mücadele eden Kahramanmaraşspor ligin 23.haftasında 15 Temmuz stadında Anadolu Üsküdarspor  ile 0-0 berabere kaldı.

Mesut Balkan, Yusuf Onur Arıkan, Evren Kilerci, Evren Horazal, Aytürk Halil Hocaoğlu, Kazım Dülger, Eser Akbaş, Selçuk Kaban, Uğur Erdoğan ve Kemal Akbaba, 11’ri ile sahaya çıkan Kahramanmaraşspor, oyuna hakim olsa da golü bulamadı ve sahadan 1 puanla ayrıldı. Karşılaşmayı Isparta bölgesinden Şeref Taşhan yönetecek, Yardımcıları ise Ayhan Arısoy ile Antalya bölgesi hakemi Serhat Sağır yaptı. Kahramanmaraşspor’un  Yedek kulübesinde ise Akın İsmail Köroğlu, Hakan Vuran Koçaslan, Feyyaz Aliş, Hayrettin Cengiz, Kayhan Arduç, Barış Çiçek, ve Devrim Taşkaya yer aldı.

MÜSABAKADAN ÖNEMLİ DAKİKALAR;

İLK YARI;

Dk1 Müsabakaya konuk ekip Anadolu Üsküdar 1908 Spor başladı.

Dk6: Kahramanmaraşspor sol kanattan geliştirdiği atakta Eser ceza alanın içerisinden sert şutla topu auta gönderdi.

Dk8 Sağ kanattan gelişen atakta Anadolu Üsküdar 1908 Spor Yunus uzun topla ceza alanına aktardı. Murat ile ceza alanına giren konuk ekip Murat’ı sert şutu üstten auta gitti.

Dk11 Sol kanattan gelişen atakta konuk ekip Anadolu Üsküdar 1908 Spor Karahan’n ceza alanı içerisinde Emre ile ceza alanında tehlikeli atak yaratırken topa defans ayak koydu.

Dk16 Orta sahadan gelişen atakta Kazım ceza alanı içerisine gönderdiği top Uğur’da kaldı. Uğur ise geri düşen topu eyimli bir şekilde kaleye göndermek istedi ama savunmaya çarpan top oyuna döndü.

Dk23 Kahramanmaraşspor orta sahadan geliştirdiği atakta sol kanatta depar yapan Selçuk’a aktarılan topta Selçuk içeri ortaladı ceza alanında Kemal dokundu, kaleci çıkarmak istedi top yan filelerle takıldı.

Dk25 Sol kanattan bindirme yapan Selçuk ceza alanı dışından uzak şutta top az farkla auta gitti.

Dk28 Orta sahada kazanılan atakta Kahramanmaraşspor Eser ile atağa çıktı ve ceza alanına sol kanattan girmek istedi ve topu ceza alanına taşıdı ve pasını aktardı. Pası ceza alanı dışından gelen Kazım sert şutla kaleyi yokladı topu kontrol eden Kaleci topu kontrol altına aldı.

Dk28 Sağ kanattan gelişen atakta Anadolu Üsküdar 1908 Spor Gökhan ceza alanı içerine gönderdiği topta Melih topa dokunmak istedi geç kalınca top auta gitti.

Dk30 Orta sahada gelişen atakta Anadolu Üsküdar 1908 Spor ceza alanına girdi ortaladı defans sahip çıktı ama pas hatası yapınca tekrar konuk ekip Anadolu Üsküdar 1908 Spor topu hücuma çıkardı ve Murat sert şutla topu kaleye yönlendirdi top kaleci Mesut’ta kaldı.

Dk34 Sağ kanattan gelişen atakta Anadolu Üsküdar 1908 Spor’da Murat ceza alanına aktardığı topta Gökhan topu kaleye yönlendirdi. Sert giden top kalenin az farkla üstünden auta gitti.

Dk37 Sol kanattan gelişen atakta Anadolu Üsküdar 1908 Spor ekibinde Murat ceza alanına topu aktarmak istedi, ama defansa takıldı.

Dk45 Karşılamanın ilk yarısı 0-0 eşitlikle sona erdi.

İKİNCİ YARI;

Dk46 İkinci yarıya ev sahibi Kahramanmaraşspor başladı.

Dk51 Orta sahadan gelişen atakta Uğur Selçuk’a aktardı. Selçuk ise sağ kanata taşıdığı top ceza alanında defansa takıldı.

Dk56 Sol kanattan gelişen ev sahibi atağında Murta ceza alanı dışından aktardığı topa Gökhan ceza alanı içerisinde topu auta gönderdi.

Dk61 Sağ kanattan gelişen atakta Anadolu Üsküdar 1908 Spor Emre sürükleyerek taşıdığı topu ceza alanında karşı karşıya kaldığı topu sert bir şekilde vurdu ama top üsten auta gitti.

Dk78 Anadolu Üsküdar 1908 Spor ani atakla ceza alanına aktardığı topta Karahan topu içeri aktardı içeride Emre çıktı Murattan önce Kaleci Mesut topu yumrukla uzaklaştırdı.

Dk84 Kahramanmaraşspor ceza alanında oluşturduğu atakta Evren ile yüklendi. Evren ceza alnına aktardığı top’a Selçuk sahip çıktı. Ortasını yaptı topa dokunan olmayınca top auta çıktı.

Dk90 Müsabakanın normal süresi tamamlanırken müsabakaya 4 dakika ilave edildi.

Dk 90+4 müsabakada başka pozisyon olmayınca müsabaka 0-0 eşitlikle sona erdi.

(HABER: İLKER YİYEN)