Site Logo

KAHRAMANMARAŞSPOR'DAN KINAMA MESAJI

Bugün lider Keçiörengücü ile Ankara'da maçımız vardı. İlk yarı Keçiörengücü 2-0 önde iken herşey normaldi. Ve Protokol tribününde ev sahibi takımın hiçbir yöneticisi yoktu, biz tek başımıza protokolde oturuyorduk. Ne zaman biz Kahramanmaraşspor olarak 1 gol bulduk, birden protokolde yanımızda yönümüzde 7-8 tane adam hasıl oldu ve yaklaşık 40 dakika boyunca hiç durmadan oyuncularımıza ve hakemlere ağıza alınmayacak sinkaflı küfürler ettiler ve o süre zarfında bizleri tahrik etmeye çalıştılar.

Amaçları çok belli idi..

Ama daha ilginç olan durum ise bu saygısız davranış ve küfürlere ne TFF temsilcisi ne de polis hiç müdahale etmedi???

POLİS YETKİLİLERİNİN BAŞKENT'İN göbeğindeki bir stadyumda bu duruma kayıtsız kalmaları da, ayrıca çok düşündürücü???

Protokolde yapılan bu kabul edilemez davranışları ve ağıza alınamayacak küfürleri yapanların Keçiörengücü yöneticileri olmadığına inancımız sonsuzdur. Ve Keçiörengücü Başkanını daha önce şahsen tanımadığım için ve maçta da, ne kendisi ne de bir temsilcisi gelip bizle muhatap olmadıkları için, bu durumu SAYIN BAŞKAN'A buradan aktarmak istedim.

HER NE KADAR RAKİP OLSAK DA SAYGI, HEPİMİZİN BİR GÜN MUTLAKA KARŞISINDAKİNDEN GÖRMEK İSTEYECEĞİ ERDEMLİ BİR DAVRANIŞTIR.

Ama, KAHRAMAN ECDADIMIZ SÜTÇÜ İMAM'IN TORUNLARI OLAN BİZLER, YANİ KAHRAMANMARAŞSPOR CAMİASI, bize öğretilen değerlerimize uygun olarak, iki yanlışın bir doğru olmadığı inancıyla, KEÇİÖRENGÜCÜ SPOR'U, TÜRK'ÜN DÜNYACA MEŞHUR MİSAFİRPERVERLİĞİ İLE, "TEK MADALYALI" KAHRAMAN şehrimizde en iyi şekilde ağırlayacağımızı buradan iletmek istiyorum.

Fatih Mehmet CEYHAN
Kahramanmaraşspor Kulüp Başkanı